biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A K&H Biztosító Zrt hosszú útra tekinthet vissza, mire elnyerte mai arculatát, illetve tulajdonosi struktúráját. Több egyesülés, beolvadás után végül a 100 %-os tulajdoni hányadot a belga KBC Csoport szerezte meg, mely egyszerre nyújt banki és biztosítói szolgáltatást is. Magyarországon hasonló üzletpolitikával vannak jelen. A K&H Biztosító Zrt szorosan együttműködik a banki üzletággal, igénybe véve annak hálózatát értékesítésre. Tovább növeli az értékesítések számát a banki termékekkel való árukapcsolás. A Társaság saját értékesítési hálózattal is rendelkezik, így teljesen lefedik az országot, és meg tudják valósítani a házi biztosítói tanácsadás koncepcióját. Fontos szerepet szánnak a magas szintű ügyfélkezelésnek. Eredményeik igazolják üzletpolitikájuk reális voltát.


A K&H casco biztosítás minden szempontból kiváló szolgáltatást nyújtó termék. Több csomag közül is lehet választani az igények és a lehetőségek figyelembe vételével. A rendkívüli kedvezmények, akciók, keresztértékesítések révén nagyon kedvező biztosítási díjak érhetők el. Nem mellékes ezek mellett a csatolt szolgáltatások sem, mint például a 24 órás K&H cascoszervíz használata, melyet külön díjfizetés nélkül igénybe vehetnek a K&H cascóval rendelkező ügyfelek. A K&H casco biztosítás esetében találkozhatunk azzal a törekvéssel, hogy felhívják a gépjármű tulajdonosok figyelmét a balesetmentes vezetés fontosságára, amit kármentességi kedvezménnyel honorálnak. A Társaság káresemény esetén is rugalmas, kedvező lehetőségekkel áll az ügyfelei rendelkezésére.

Az ember meglepődve szembesül azzal a ténnyel, hogy milyen sok biztosító, és még több termék áll az ügyfelek rendelkezésére. Amennyiben cascót akarunk kötni, akkor is gyakran hozunk úgy döntést, hogy nem vagyunk benne biztosak, hogy a legjobb megoldást találtuk meg. Ahhoz, hogy el tudjunk igazodni a kínálatok, a kedvezmények, akciók tengerében javasolt igénybe venni szakemberek, tanácsadók segítségét. Mi a biztos hely biztosítási portál munkatársai azt a célt tűztük ki, hogy mindenben segítséget nyújtsunk önnek mindennel kapcsolatban, ami biztosítás. Így cascója megkötésével is forduljon hozzánk bizalommal, használja a honlapunkon található információkat, és nem utolsó sorban a díjszámoló kalkulátort, melyek nem csak a K&H casco biztosítás díjait tudja kiszámolni, hanem további 10 biztosító ajánlataival is össze tudja hasonlítani. Mindezt megteheti otthonában, kényelmes körülmények között. Amikor megtalálta az önnek szóló ajánlatot, nálunk online meg is kötheti szerződését. Ne feledje, mi önért, és önnek dolgozunk.

A casco biztosítás kötése nem kötelező, de ajánlott, főként új, vagy idősebb, de nagy értékű, illetve finanszírozott gépjárművek esetében. A casco biztosítás kiegészítő biztosításokkal együtt szinte minden káreseményre megoldást kínál. Legyen az elemi, lopás, vagy töréskár. A casco jellegénél fogva tartalmaz önrész vállalást, melynek nagysága a gépjármű értékével együtt befolyásolja a casco díjazását. Az önrészt meg lehet adni fix összegként is, és 5-osan is, de tudni kell, hogy a biztosítók mindig a magasabb összeget fogják választani. A személyre szabás lehetősége miatt is javasolt az adott biztosító ajánlatás, szolgáltatását megismerni, és a szerződést alaposan elolvasni.