biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

A K&H Biztosító Zrt tulajdonosa a belga illetőségű KBC Bank, mely egyszerre végez banki és biztosítási szolgáltatást. Magyarországon hasonló módon tevékenykedik, aminek köszönhetően a banki fiókhálózat komoly értékesítési tevékenységet folytat a biztosítási üzletág részére. Természetesen a K&H Biztosító Zrt rendelkezik saját értékesítési hálózattal is, ahol mind a lakosság, mind a vállalkozások számára kínálják, a biztosítások teljes palettáját. Jellemzően előtérben van a biztosító szemléletében az ügyfélközpontúság, melynek bizonyítékai az elismerések, díjak. Erőteljes piaci jelenlétét mutatja a Társaságnak az a tény is, hogy 2011-ben második helyre lépett a gépjármű felelősségbiztosítás értékesítése terén. A folyamatos növekedés záloga az erős tulajdonosi háttér, a kitűnő szakembergárda. Szintén előnyös a szoros kapcsolat a banki területtel, ahol árukapcsolások révén is tovább növelhető a z értékesítések száma, mely által tovább nő a K&H Biztosító Zrt piaci súlya.


A K&H kötelező biztosítás a kedvezmények széles körét kínálják. Folyamatos, és mindenre kiterjedő akciókkal várják az érdeklődőket, olyannyira, hogy szinte mindenki találhat magának olyan kedvezményt, mely által tovább csökkenhet a kötelező biztosítás költsége. A nagyon jól kiépített értékesítési hálózat segítségével – mely szinte úgy működik, mint egy házi biztosítói tanácsadó – a teljes kötelező biztosítási termékkínálat könnyen, kényelmesen elérhető. természetesen itt is találkozhatunk azzal a törekvéssel, mely arra vezet, hogy kevesebb káresemény történjen az utakon, ezért a balesetmentesen vezetők díjkedvezményben részesülnek, ahogy az ellenkező esetben pedig díjemelkedésben. Fontos szolgáltatás a későbbiekre nézve az online kárrendezés lehetősége, mely egyszerűvé, és gyorssá teszi magát a kárügyintézést.

Segítünk önnek eligazodni a szerteágazó kedvezmények, akciók között. Portálunkon a biztos hely biztosítási portálon megtalál minden segítséget, ahhoz, hogy megköthesse a legkedvezőbb K&H kötelező biztosítást. Szakértőink mindig a rendelkezésére állnak, és plusz információkkal, tanácsadással segítenek önnek abban, hogy a lehető legtöbb kedvezményt vehesse igénybe. Díjszámoló kalkulátorunk segítségével számolja ki a K&H kötelező biztosítás legkedvezőbb tarifáját, mindezt kényelmesen az otthonában. Ne feledje, hogy kalkulátorunk segítségével az összes biztosító kötelező biztosításának díjait összehasonlíthatja. További lehetőség, hogy nálunk meg is kötheti a kiválasztott szerződést online módon. Egyszerűen, gyorsan, mindent egy helyen. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, mert megéri.

A kötelező biztosítás egy olyan törvény által kötelezően előírt biztosítási forma, melynek az a rendeltetése, hogy harmadik személynek okozott kárt a szerződött károkozó fél biztosítója megfizeti annak. A teljes kockázatot a biztosító vállalja, azaz nincs önrész. Találkozunk ennél a biztosításnál a bónusz-malusz kifejezéssel, ami azt jelenti, hogy a káresemények okozásának gyakorisága szerint megkülönböztetik az ügyfeleket, jutalmazva, illetve büntetve őket. A biztosítási díj mértékét többek között befolyásolja a gépjármű besorolási kategóriája, mely 2011-ig lóerő, később kilowattórá szerint történt. Fontos tudni, hogy díj nemfizetéssel nem lehet a szerződést megszüntetni.