biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

K&H lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítók nagyon komoly munkát végeznek azért, hogy megfeleljenek a kor kihívásainak. Ennek elérésében fontos a tőkeerősség, a nemzetközi tapasztalatok, helyismeret, igények helyes felmérése, és még lehetne folytatni a sort. A K&H Biztosító Zrt rendelkezik a fenti ismérvekkel, amit köszönhet többek között a belga tulajdonos a KBC Csoport támogatásának is. Maximálisan kihasználják a csoport szintű munka előnyeit, azaz a csoporton belül a különböző pénzügyi szolgáltatók együttműködnek, egyrészt értékesítőpontként funkcionálva, másrészt kihasználva a keresztértékesítésben rejlő előnyöket. Ehhez járul még a Társaságnál a nagyfokú ügyfélközpontúság, és a minden igényt kielégítő termékkínálat. Mindezeknek köszönhetően a K&H Biztosító Zrt aktív növekedési pályára tudott állni.


A K&H lakásbiztosítás a már megszokott magas színvonalú szolgáltatást nyújtja. Védelmet nyújt az alapkockázatokon kívül számtalan egyedi kívánságra is. Természetesen a különleges elvárásokhoz kiegészítő biztosítások megkötése szükséges, melyek segítségével teljesen személyre szabható K&H lakásbiztosítás köthető. Több fizetési mód között lehet választani. További kedvező lehetőség a K&H lakásszervíz 24 szolgáltatása, mely minden szerződött ügyfélnek külön díjfizetés nélkül rendelkezésére áll. A K&H lakásbiztosítás további előnyei, a könnyű elérhetőség, a gyors szerződéskötési lehetőség, a változatos szolgáltatások, a folyamatos kedvezmények, akciók, a rugalmas kárügyintézés, a keresztértékesítésekben rejlő kedvezmények, és a széles választék.

Ismerkedjen meg a K&H lakásbiztosítás minden részletével oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon, ahol nem csak összegyűjtöttük önnek az információkat, hanem tanácsadással, és nem utolsó sorban online szerződéskötési lehetőséggel is állunk rendelkezésére. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, melynek segítségével kiszámíthatja a K&H lakásbiztosítás tarifáit, ráadásul még több mint 10 másik biztosító ajánlatával is módja van összehasonlítani azt. Mindezt otthonában, nyugodt körülmények között teheti, és amennyiben segítségre van szüksége, csak írjon nekünk, és szakértőnk hamarosan visszahívja önt. Fontos, hogy segítségünkkel megtalál minden kedvezményt, ami ön által igénybe vehető, és így a lehető legkedvezőbb díjat kell fizetnie a biztosítónak. Használja fel tudásunkat.

A lakásbiztosítások, mint ahogyan a nevéből is sejthető, annak a biztosításával foglalkozik, ami általában életünk egyik legnagyobb értékét hordozza. Mint minden biztosításnál itt is megtalálható a kockázatviselés minden árnyalata. Itt is nagy szerephez jutnak a különböző kiegészítő biztosítások, melyek segítségével extra szolgáltatások is igénybe vehetők. A lakásbiztosítás tartalmazhat önrészt, de erről a biztosítók határoznak, azaz biztosító,- és csomagfüggő. Az alapbiztosítás többnyire az elemi károk ellen nyújt védelmet. A felelősségbiztosítás, balesetbiztosítás, betörés, rablás, csőtörés, illetve egyéb költségek megtérítése - a sor még folytatható - a kiegészítő biztosítások kereten belül történik. Érdemes a biztosítók ajánlatait alaposan elolvasni, mert, mind a szolgáltatásokban, mind a díjazásban komoly különbségek vannak.