biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakásbiztosítás napkollektorra - Ezt is tudjuk biztosítani!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Lakásbiztosítás napkollektor használata esetén is. A napkollektorok, a szélkerekek, illetve egyéb környezetbarát energiatermelő eszközök, már nem számítanak ritkaságnak hazánkban, ezért nem véletlenül jelent meg az igény ezeknek a biztosítására, illetve vált szükségessé olyan lakásbiztosítás kidolgozása, amelyek figyelembe veszik ezeket az igényeket is.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

Jellemzően nem kis értékű tárgyakról, eszközökről van szó, amelyekre legyinteni lehetne. Amennyiben ezekben az eszközökben, valamilyen kár keletkezik, az általában komoly összegből hozhatók helyre. A biztosításuk tehát feltétlenül javasolt az ingatlantulajdonosok részéről is, illetve a biztosítók részéről pedig észlelni kell az igényt, és válaszolniuk kell rá. Jó hír, hogy már nem is egy magyar biztosító reagált a változásokra, és elérhető náluk a lakáshitel napkollektor figyelembe vételével.

A biztosítók is meglátták tehát az igényt, olyan lakásbiztosítási konstrukció életre hívására, amely figyelembe veszi a környezettudatos gondolkodást, és egyben támogatja is annak elterjedését. Ilyen termékkel állt elő többek között az Uniqa Biztosító, az Otthon és környezet lakásbiztosítás Techno nevű új termékével, amely már célul tűzte ki a környezettudatosság támogatását, illetve a környezettudatos megoldások biztosítását, védelmét. Három csomag közül is választhatnak az ügyfelek, az igényeikhez, illetve az anyagi lehetőségeikhez igazodva. Így választható a Bázis, a Relax, és az Öko csomag.

A csomagok közül az Öko csomag az, amely magában foglalja a másik két csomag minden elemét, és azok fedezetén túl még magában foglalja az Energetikai Tanúsítvány költségét maximum 15.000 Ft. összegig, a napkollektorok, illetve napelemek biztosítását, és végül a szabadon tárolt vagyontárgyakat. Ezen felül igényelhetünk hozzá IT asszisztenciát, háztartási gépekre kiterjesztett garanciát, illetve igénybe vehető az e-kommunikációs kedvezmény is. Továbbá itt is találkozhatunk a különféle kiegészítő biztosításokkal, amelyek révén teljes körű védelem alá tudjuk vonni az értékeinket, amelyek az otthonunkban találhatók.

Amennyiben szeretne többet megtudni akár az Uniqa Öko lakásbiztosításáról, akár más biztosítók hasonló termékeiről forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben napkollektora van, vagy más környezetbarát energiatermelője, akkor kösse nálunk meg a lakásbiztosítását, mi ebben is segítségére tudunk lenni.