biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa Bázis, Öko, Relax lakásbiztosítás kötés online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Mi magunk is csak akkor lehetünk biztonságban otthonunkban, ha magát a lakásunkat is biztosítva tudjuk. A mai világban számtalan beszély fenyegetheti ingatlanunkat, valamint benne őrzött értékeinket, melyekben egy egész élet munkája fekszik. Az Uniqa Bázis, Öko, Relax lakásbiztosítás kötés online módon igen egyszerű, oldalunkon keresztül igen rövid idő alatt hozzájuthat új szerződéséhez.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

Bármelyik csomagot választjuk, igen széles körű fedezethez juthatunk. Az Uniqa lakásbiztosításai kedvező feltételekkel köthetők, bárki megtalálhatja köztük a számára legmegfelelőbb konstrukciót. A Bázis, Öko, vagy Relax lakásbiztosítás kötés online azért is kedvező, mert önmagukban is igen jó áron érhetők el, de online kötés esetén még külön kedvezmény is jár.

Az Uniqa Bázis lakásbiztosítás választásakor 24 féle fedezet közül válogathatunk, már az alapcsomag is igen nagy biztonságot jelenthet. Az alap kockázatok önmagukban is lefednek minden gyakorta előforduló káreseményt, mely előre nem látható természeti katasztrófa, vagy épp egy betörés, rablás során érhet bennünket.

Az Uniqa Ökolakásbiztosítás kötés online szintén igen kedvező lehetőségeket kínál, ha ezt a fajta szolgáltatást vesszük igénybe, egyben a környezetünk védelmét is szolgáljuk,támogatjuk vele. Igen magas kártérítési limittel szerződhetünk, ráadásul nem csak a lakóingatlanunkat biztosíthatjuk vele, hanem védelmet biztosít az újfajta, modern építési technológiákra, környezetbarát lakóingatlanokra egyaránt. Az Uniqa Öko lakásbiztosítás kötés online nem csak jó áron érhető el, de otthonról, kényelmesen tanulmányozhatjuk az ajánlatokat és kiválaszthatjuk a legjobb konstrukciót. A tájékoztatóból kiderül, hogy az Öko csomag megkötésével védelmet biztosíthatunk a szabadban tartott vagyontárgyakra, napelemekre,napkollektorra, sőt kifejezetten támogatást élvez ha van Lakás Zöldkártyánk, vagy Energiatanúsítványunk. Mivel az Uniqa biztosító kifejezetten támogatja a környezet védelmét, így a hasonlóan gondolkodó ügyfelek megtalálják náluk a legspeciálisabb konstrukciókat is.

Az Uniqa Relax csomag a Bázishoz képest egy kiterjedtebb szolgáltatás, azoknak a tulajdonosoknak nyújt kedvező feltételeket, akik otthonukat és vagyontárgyaikat is szélesebb körű védelemmel kívánják biztosítani.