biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB Családi Otthonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Családi Otthonbiztosítás egy modern és jól működő konstrukció, mely ajánlható minden olyan ügyfélnek, aki lakóingatlannal rendelkezik tulajdonosként, vagy akár bérlőként és így az ingatlanban tárolt, őrzött vagyontárgyakat szeretné megfelelő biztosítási fedezet alá vonni. A fedezet persze nem csak a lakóingatlanra terjed ki, hanem az ahhoz tartozó melléképületekre, valamint az abban tartott értékekre is. Az MKB Családi Otthonbiztosítás megköthető nyaralóra szintén, sőt szerződni lehet már egy építkezés során is.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

A módozattal még arra is van mód, hogy a biztosított lakóingatlan mellé egy azon szerződésen belül fedezet alá vonjunk egymás földrajzi helységben lévő tárolót, garázst, melléképületet. Az alapbiztosításhoz rengeteg féle kiegészítő választható, többek között épületrongálás és vandalizmusra, akváriumtörésre, betöréses lopás, rablás esetére, kiegészítő üvegbiztosítás és különleges üvegbiztosítás is köthető, ezen felül kiegészítőként az alaphoz rendelhető felelősségbiztosítás és baleset biztosítás is.

A csomag személyre szabhatóan alakítható ki az alapbiztosítással és a sokféle módon kombinálható kiegészítőkkel. Az MKB Családi Otthonbiztosítás díjából akár még 16 százaléknyi kedvezményt is lehet kapni, függően persze a tartalomtól, a fizetés gyakoriságától és módjától.

Az MKB Családi Otthonbiztosítás alapcsomagja már magában foglalja a leggyakoribb káreseményekre vonatkozó kockázatviselést, mint villámcsapás, vagy villámcsapás miatt keletkező túlfeszültség nyomán keletkező káresemények, tűz-, vihar-, jégverés-, hónyomás-, földcsuszamlás-, robbanás, légi jármű lezuhanása okozta károk, de fedezetet nyújt már az alapszerződés is egy felhőszakadás, földrengés, idegen jármű ütközése, zárcsere, fűtéskimaradás, beázás, bankkártya letiltása, okmányok megrongálódása vagy elvesztése, kaputelefon megrongálása, fagyasztott élelmiszerek romlása esetében is.

Oldalunkon megtalálható az MKB Családi Otthonbiztosításra vonatkozó összes tudnivaló, ismertető információ, ha a lakásbiztosítás kalkulátor rendszert használja és sikerült egy Önnek legjobban megfelelő szolgáltatási csomagot összeállítani, akkor egy alkuszi megbízás birtokában minden további ügyintézést átvállalunk.