biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Magyarországon is mind gyakrabban találkozunk azzal vállalati struktúrával, ahol egy bank biztosítóval is rendelkezik, és tevékenységüket összehangolva végzik, ezzel az igényesebb, színvonalasabb ügyfél kiszolgálást biztosítva. Ilyen bank az MKB Bank Zrt is, amelynek 37,5%-os részesedése van az MKB Általános Biztosító Zrt-ben. A másik tulajdonos a 62,5%-ot birtokló német illetőségű Versicherungskammer Bayern holding. Az MKB Általános Biztosító Zrt az általánosságtól eltérően nem épített ki saját értékesítési rendszert, hanem elsősorban a bank már működő, hatékony értékesítői csatornáit használja, illetve alkusz cégek folytatják a termékek értékesítését. Előnye ennek a rendszernek az is többek között, hogy az egyes ügyfelekkel külön szakember foglalkozik, illetve a banki háttér növeli a biztosítóval szembeni bizalmat is.


Az MKB casco biztosítás egy olyan professzionálisan felépített termék, mely teljes mértékben személyre szabható. Nagy mértékben befolyásolja a biztosítás díjának a végösszegét az is, hogy figyelembe veszik a gépjármű korát is, és a szerződő életkorának alakulását is. A termék felépítése jól áttekinthető, könnyen érthető. Itt sem feledkezhetünk meg a kiegészítő biztosítások igénybevételének lehetőségéről, hiszen a teljes védelemhez ezekre is szükség van. Az MKB casco biztosítás fejlesztésénél nagy hangsúlyt helyeztek nem csak a megköthetőségre, hanem arra is, hogy káresemény esetén maga a kárügyintézés gyorsan, pontosan, és nem utolsó sorban követhetően történjen. A termékhez természetesen széleskörű kedvezmény kínálat is társul, melyek révén a biztosítás díja tovább csökkenthető.

Az emberek szívesen mennek piacra, bevásárló központokba, és minden olyan hasonló helyre, ahol együtt mindent megtalál, amire szüksége van. Így egy bevásárláshoz nem kell 4-5 helyre elmennie. Ilyen hely a biztos hely biztosítási portál is, ahol a biztosításokról, és a biztosítókról minden szükséges információ együtt megtalálható, és így önnek nem kell egyik honlapról a másikra lépnie, illetve egyik értékesítőtől a másikig mennie. Nálunk minden biztosítót megtalál, aktualizált információkkal, termékekkel, ajánlatokkal. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy saját otthonában, kedvenc foteljában gyorsan, és egyszerűen jusson minden olyan információ birtokába, amelyek az ön által keresett biztosítás megkötéséhez szükségesek. Az MKB casco biztosítás bemutatását, leírását is megtalálhatja oldalunkon. De nem csak információt, hanem díjszámoló kalkulátort is, mellyel könnyedén kiszámolhatja az MKB casco biztosítás ön számára legkedvezőbb díját, illetve azon kívül lehetősége van további 10 biztosító casco ajánlatainak díját is összehasonlítani. Sőt nálunk online meg is kötheti a szerződést. Ne hagyja ki a lehetőséget. Mindenben állunk rendelkezésére.

A gépjárművek értékét figyelembe véve láthatjuk, hogy a casco biztosítás, egy fontos termék, mert a káresemények magas összege miatt a gépjármű fenntartók komoly nehézségeknek lennének kiszolgáltatva nélküle. Főként igaz ez új, illetve fiatal járművekre. Amennyiben az új jármű finanszírozott, úgy még inkább fontos a casco megkötése, és a kockázatok áthárítása a biztosítókra. Egyértelmű, hogy a casco nem olcsó termék, de díjazását nagyon sok dolog befolyásolhatja, melyek által mindenki megtalálhatja az igényeinek, és a lehetőségeinek leginkább megfelelő csomag megtalálását. Két ilyen fontos dolgot kell megemlítenünk. Az egyik az önrész, a másik a gépjármű értéke. Itt is fontos szerepet kapnak a kiegészítő biztosítások, és szolgáltatások, mert általuk lesz igazán teljese védett a gépjármű. Fontos minden esetben alaposan elolvasni a szerződést, hogy ne érjen senkit meglepetés egy káresemény során.