biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Életbiztosító Zrt 2007-ben alakult meg. Tulajdonosai az MKB Bank Zrt. és a Versicherungskammer Bayern. A biztosító a termékeit az MKB Bank fiókhálózatán keresztül értékesíti, amelynek meg van az az előnye, hogy minden ügyfélnek saját tanácsadója van. Ezen felül egyre hatékonyabb a kapcsolatuk a biztosítási alkuszokkal is. Termékkínálatukat folyamatosan bővítik. A banki háttérnek, illetve annak értékesítő csatornáinak használatának köszönhetően kedvező díjszabást tudtak kialakítani, de jellemző még a tevékenységükre a rugalmasság, a kényelmes ügyintés, a megbízható pénzügyi háttér, és az ügyfélközpontúság. Termékfejlesztésnél elsőrendű szempont az ügyfelek valós igényeinek a kiszolgálása, a testreszabhatóság. Az MKB Életbiztosító Zrt folyamatos növekedéssel, és ügyfél orientáltsággal szeretne további növekedést a biztosítási piacnak ebben a szegmensében.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az MKB életbiztosítások a megszokott két csoportba tartoznak, vagyis az unit-linked és a kockázati életbiztosítások közé. A kockázati, vagy klasszikus MKB életbiztosítások előnyei között meg kell említeni, hogy a védelem, illetve a gondoskodás az egész családra kiterjeszthető, kedvező díjazásúak, illetékmentesség, mid ajándékozás, mind öröklés esetén, egyszerűen megköthetők, és hosszú távú biztonságot nyújtanak. A befektetési egységhez kapcsolt MKB életbiztosítások jellemzői, illetve előnyei között meg kell említeni a direkt ezekhez a biztosításokhoz kialakított eszközalapokat, az illetékmentességet, a kamatadó mentes szolgáltatások bizonyos feltételek teljesülése mellett, és hogy a megtakarítás összege szabadon növelhető a tartam alatti befizetések révén. Természetesen az MKB életbiztosítások esetében sem szabad elfeledkezni a kiegészítő biztosítások nyújtotta egyéb lehetőségekről. 
   
Amennyiben szeretne többet megtudni az MKB életbiztosításokról, akkor oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon talál információt róluk, de ennél többet is kínálunk. Általános képet kap az életbiztosításokról, megismerheti a biztosító társaságokat, személyre szóló tanácsokkal adunk igény esetén, használhatja a díjszámoló kalkulátorunkat, és nem utolsó sorban meg is kötheti nálunk szerződését. A díjszámoló kalkulátor haszna nem csak abban nyilvánul meg, hogy az MKB életbiztosítások díjazását pontosan megállapíthatja, hanem azt a fontos lehetőséget is nyújtja, hogy azt össze tudja hasonlítani más biztosítók életbiztosítási ajánlatainak költségeivel. Keressen minket, ha kérdése van, ha bármilyen segítségre van szüksége. Mi képviseljük az ön érdekeit.

Ahogyan minden más, úgy az életbiztosítások is változnak, megfelelni akarva a kor kihívásainak, illetve az újabb, és újabb igényeknek. Az életbiztosítások a mai formájukban komplex védelmet igyekeznek nyújtani az előre nem számítható események bekövetkezése esetére. Ezért manapság az életbiztosítások nem egyszerűen egy kockázati elemet tartalmaznak, hanem többnyire megtakarítási, illetve befektetési elemeket is. A cél az, hogy egy nem várt esemény, tragédia bekövetkezése esetén anyagi biztonságot nyújtson a kedvezményezetteknek. A kiegészítő biztosítások révén pedig olyan teljes körű védelmet nyújtanak, melyek által szinte minden káresemény, illetve kockázattal szemben védelmet, illetve megoldást nyújtanak. Az életbiztosítások a ma odafigyelő, gondos, előrelátó emberének kikerülhetetlen eszköze céljainak elérésében.