biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Általános Biztosító Zrt egyike a feltörekvő fiatal biztosítóknak, ugyanis 2007-ben alapította az 3 tulajdonos az MKB Bank Zrt 25%, a  Versicherungskammer Bayern. 50%, és a  Bayerische Landesbank 25% részesedéssel. Később 2010-ben alakult ki a mai tulajdonosi szerkezet, mert a Bayerische Landesbank eladta 25%-os tulajdoni hányadát fele-fele arányba az MKB Bank Zrt-nek, amelynek így 37,5%, illetve a Versicherungskammer Bayern Csoportnak, amelynek így 67,5% tulajdoni része lett. A biztosító üzletfilozófiájában utolérhető a banki háttér jelenléte, mert előtérbe helyezve az ügyfélközpontúság, a tiszta, érthető termékszerkezet, a színvonalas ügyintézés, és a magas szintű technikai kiszolgáló háttér áll. Szintén fontos szempont az ügyfelek teljes körű pénzügyi kiszolgálása. Mindezek a szempontoknak való megfelelés miatt érthető módon nem alakított ki az MKB Általános Biztosító Zrt saját értékesítési hálózatot, hanem a már kiépített banki csatornákat használják.


Az MKB lakásbiztosítás széles körű védelmet biztosít nem csak az ingatlant illetően, hanem az ingóságokat érintően is. Nem csak lakásra köthető, hanem az attól különálló garázsra is, és nem utolsósorban önálló lakásbiztosítás köthető nyaralóra is. További előnye a szabadon választható díjfizetési ütemezés. Nem elhanyagolhatók a különböző kedvezmények, melyek csökkentik a szolgáltatás díjának összegét. Az MKB lakásbiztosítást ön alakíthatja a saját igénye szerint, felhasználva az alapbiztosítást, a kiegészítő biztosítást, és a választható elemeket. Káreseménynél is jellemző az gyors, követhető, igényes odafigyelés. A biztosító nem kéri önrész vállalását, a teljes kockázatot viseli a szerződésben szereplő biztosítási események bekövetkezése esetén.

Az MKB lakásbiztosítás kalkulátor – melyet oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon is megtalálhat - segít önnek abban, hogy ki tudja választani az önnek legjobban megfelelő ajánlatot. Sőt ezen túl menve lehetősége van a díjszámoló kalkulátor segítségével az MKB lakásbiztosítást összehasonlítani másik 10 biztosító lakásbiztosítási díjaival. Mindezt otthonában teheti, olyan körülmények között, ahol senki nem zavarja. Oldalunkon minden szükséges információt a rendelkezésére bocsátunk a helyes választás érdekében. ezen felül pedig, ha még kérdése lenne, vagy tanácsra lenne szüksége keressen minket, írjon nekünk, és mi hamarosan visszahívjuk. Szolgáltatásaink sora azonban még itt sem ér véget, mert azonnal, gyorsan, egyszerűen megkötheti szerződését portálunkon online. Amennyiben pedig valamilyen káresemény történik önnel, segítünk a kárügyintézésben is, ha igényli azt. Velünk könnyebb. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.

A lakásbiztosítás egyike azoknak a biztosításoknak, melyek nagy értékek védelmét látják el. Ebből kifolyólag egyre több ingatlan tulajdonos dönt úgy, hogy a biztosítókra hárítja a kockázatot, amit viszonylag kis díjazás ellenében megtehet. A lakásbiztosításoknál az alapbiztosítás általánosságban az elemi károkkal, a természet okozta káreseményekkel összefüggő biztosítási eseményekre vonatkozik, illetve a használat során bekövetkező eseményekre – mint például csőtörés -, és rablásra, betörésre. Kiegészítő biztosítással még jobban ki lehet terjeszteni a biztosítandó események listáját. Önrész vállalása nem kötelező. A biztosítás kiterjeszthető az ingóságra, értéktárgyakra is. Természetesen minden biztosítóval egyedileg kell megegyezni a lakásbiztosítási eseményekkel kapcsolatban, illetve a biztosítás tartalmával kapcsolatban.