biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

MKB vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az MKB Általános Biztosító Zrt rendelkezik mind banki háttérrel az MKB Bank Zrt révén, illetve nemzetközi biztosítói tapasztalattal rendelkező biztosítói háttérrel, a német VKB biztosító révén. A többi hasonló tulajdonosi szerkezettel rendelkező biztosítóval megegyezően itt is komoly szerepe van a már jól bejáratott banki értékesítési csatornáknak. A tulajdonosok célja, annak elérése, hogy az ügyfeleknek teljes körű pénzügyi szolgáltatást tudjanak nyújtani. Ugyanakkor az sem mellékes, hogy az ebben a formában való működés jelentős költség megtakarítást tesz lehetővé a biztosító számára, amelyet felhasználnak a díjazások kedvezményesebbé tételéhez, ami növeli egyben a Társaság versenyképességét is. Fontos szerepet játszik a üzletpolitikájukban a biztonság, az üzletközpontúság és nem kevésbé kiemelten a rugalmasság. Termékkínálatuk folyamatosan bővül, mellyel egyre szélesebb réteget tudnak elérni, és ezzel tovább növelik piaci súlyukat.Az MKB vagyonbiztosítás
fedezetet nyújt szinte minden olyan lehetséges káreseményre, amely egy vállalkozást érhet. Nem csak a vagyontárgyak védelméről gondoskodik, hanem kiterjed az esetleges biztosítási eseménnyel összefüggő kiadások megtérítésére is. A kiegészítő elemekkel tovább bővíthető a biztosítás köre, mint például üzemszünettel, gépek sérülésével, illetve betörésekkel, kapcsolatos káreseményekkel is, de természetesen a sor tovább is folytatható. Mindenki megtalálhatja a számára szükséges védelmet. A számtalan előny között megemlíthetjük a választható díjfizetési intervallumot, több termék igénybevételére járó kedvezményeket, az induló vállalkozásoknak járó támogatást. A Társaság felkészült minden igény kielégítésére. Ez nem csak abban merül ki, hogy rugalmasan összerakható a termék mindenkinek a maga igényei szerint, hanem abban is, hogy szinte mindenkit érintő kedvezmények, termékkapcsolások rendszere teszi vonzóvá a termékeket.

A biztos hely online biztosítási portál felkészül arra, hogy minden kedves érdeklődőnek teljes körű ismertetést nyújtson nem csak az MKB vagyonbiztosításról, hanem mindenről, ami biztosítás. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, mely segít önnek kiszámolni az MKB vagyonbiztosítás díjait, ezzel is biztosítva azt, hogy megtalálhassa azt a termék kombinációt, amely vállalkozásának teljes védelmet ad, és mindezt úgy tehesse, hogy a várható költségekkel is azonnal tisztában legyen. Fontos tudnia, hogy kalkulátorunkkal lehetőséget kap arra, hogy az MKB vagyonbiztosítás díjait összehasonlíthassa más biztosítók hasonló termékeinek kondícióival. Munkánk azonban nem merül ki az információadással. Számunkra fontos, hogy személyes kapcsolatban is legyünk önnel, hogy végig kísérhessük önt egészen a szerződés megkötéséig. Engedje meg, hogy kísérői lehessünk ezen az úton.

A vagyonbiztosítások fontosságát, a gazdaság fenntartható működésében való szerepét mutatja az is, hogy szinte minden biztosítónál megtalálható ez a termék, mégpedig úgy, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a portfólión belül. A vállalkozásoknak, illetve a polgári, és civil intézményeknek is alapvető fontossággal bír, hogy rendelkezzenek ilyen biztosítással. A vagyonbiztosítás jellegénél fogva elsősorban a vállalkozások eszközeit, vagyontárgyait védelmezi. Ez lehet épület, szerszám, gép, áru, járműpark, stb. Természetesen ezeken kívül számtalan egyéb káreseményre lehet alkalmazni ezt a szolgáltatást, a vállalkozás jellegétől is függően. Fontos az egyedi ajánlatok miatt is alaposan elolvasni a szerződést aláírás előtt.