biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal Bástya Max vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Signal Bástya Max vagyonbiztosítást akár magánszemélyek, akár kisvállalkozók is megköthetik, egyénre szabhatóan alakítható, mindenki számára kedvező csomag állítható össze. Mindannyiunknak az életben igen fontos szempont, hogy megszerzett vagyonunk – legyen az magánvagyon, vagy céges – biztonságban legyen, ha valami kellemetlenség, baj történik, legalább az anyagi kárpótlással számolhassunk.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

A Signal Bástya Max vagyonbiztosítási konstrukció nem csak a szerződő félre, hanem a család minden tagjára kiterjeszthető, sőt a kisvállalkozó biztosítás alá vonhatja alkalmazottait is sokféle tartalommal, hiszen köthető a módozaton belül nem csak baleset- és kockázati életbiztosítást lehet választani, hanem akár többféle felelősségbiztosítás közül is válogathatunk. Előnyös lehet a szolgáltatás az olyan vállalkozónak, aki tevékenységét saját otthonában végzi, sőt a vállalkozásra eső biztosítási díjat költségként el is lehet számolni, de remekül működik magánszemélyek lakásbiztosításaként is. Nagyon jól kihasználható feltétel, hogy egy szerződéskeretében akár több kockázatviselési hely is megjelölhető. A fedezet kiterjed a szerződés szerint előre megszabott eseményeken felül tulajdonképpen a kizárásokat kivéve bármilyen előre nem látható, véletlenszerűen bekövetkező eseményre.

A Signal Bástya Max vagyonbiztosítás kockázatviselése tetszés szerint alakítható, kinek mire van szükséges, kombinálható számtalan kiegészítővel, így a vagyonbiztosítás mellé szükség szerint rendelhető a kockázati életbiztosítás, vagy felelősségbiztosítás, akár balesetbiztosítási fedezet.. Prémium szolgáltatás is kínál a Signal ebben a modulban, mégpedig All -risk biztosítás formájában, mellyel az egyes vagyontárgyak biztosíthatók.

A Signal Bástya Max vagyonbiztosítás birtokában igénybe vehető a Signal Assistance szolgáltatás is, amely igen nagy segítség lehet egy vészhelyzet esetében, mivel a nap minden órájában igénybe vehető és bizony jól jöhet egy csőtörés, beázás, üvegtörés, vagy akár zárprobléma esetén.

Aki ezt a konstrukciót választja egészen biztos, hogy jól jár, kifizetődő és széles körű fedezetet nyújtó szolgáltatásban lesz része, mi pedig megkönnyítjük a szerződéshez való hozzájutást, csak küldjön felénk egy alkuszi megbízást. Nem is lesz más feladata, mint kiválasztani a kívánt módozatot,az összes többi adminisztrációs teendőt átvállaljuk.