biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt komolyan veszi azt a feladatát, hogy az ügyfeleket ki kell szolgálni, mert egy szolgáltatásnak ez az alapja. Természetesen ez az üzleti ars poétika a Társaság anyacégénél a Vienna Insurance Group-nál is támogatásra talált, melynek következményeként az Union Biztosító hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő biztosítója lett. Az Vienna Insurance Group 24 országban van jelen, és 50 biztosító társaság tartozik a csoporthoz. Az Union Biztosító Zrt eredményei alapján az egyik legmeghatározóbb tagja a csoportnak. Ennek elérésében fontos szerepe volt a magas technikai háttér kiépítésének, az ügyfél igényekre koncentráló termékfejlesztés, a képzett munkatársak, illetve a jól kiépített értékesítési hálózat. A Társaság kínálatában minden társadalmi csoport megtalálhatja a neki szóló ajánlatot, akár a lakossági, akár a vállalkozási területen. A Társaság nem titkolt szándéka, hogy további fejlődéssel szeretnének bekerülni 2015-ra Magyarország 10 legnagyobb biztosítója közé.


Az Union casco biztosítás több olyan csomaggal áll az ügyfelek rendelkezésére, melyek kielégítik mindenki igényeit. Megtalálhatják közöttük azok az ügyfelek is az igényüknek megfelelő cascót, akik teljes védelmet igényelnek, mint ahogy azok is, akik részleges biztosítással is beérik. Érdemes figyelni a biztosító aktuális kedvezményeit, akcióit, hiszen azok nagymértékben befolyásolhatják a casco díjazását. Továbbá jellemző kínálat a többféle választható önrész, mely szintén komoly befolyással van a díjazásra. A casco védelmét a kiegészítő biztosítások teszik igazán teljessé. Kedvező újdonság, hogy az alapbiztosítás védelme magába foglalja a gyárilag beszerelt extrákat is, azaz nem kell a biztosításukért pótdíjat fizetni. Kárrendezésnél a szerződésben ismertetett esetekben nem vagy csak részlegesen vonnak le önrészt. Tudjon meg többet az Union casco biztosítás kondícióiról. 
  
Az a hely ahol többet is megtudhat az Union casco biztosításról, az a biztos hely biztosítási portál. Bízzon szakértelmünkben, segítő szándékunkban, és ismerkedjen meg a biztosítások világával honlapunkon. Oldalunkon minden szükséges információt, friss híreket megtalál, hogy a legmegalapozottabb döntést hozhassa meg, amikor kiválasztja casco biztosítását. Az Union casco biztosítás díjának kiszámításához használja kalkulátorunkat, mellyel további 10 biztosító termékeivel is összehasonlítást tud végezni. Amennyiben segítségre, tanácsra van szüksége, írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt. Nálunk pillanatok alatt online is megkötheti szerződését. Mindent egy helyen. Szakértőink azonban a biztosítás megkötése után is készen állnak segíteni önnek, esetleges biztosítási esemény után a kárügyintézésben, amennyiben ön igényli azt. 
 
A casco biztosításról röviden azt kell tudni, hogy kötése nem kötelező, de ugyanakkor kötelező önrészt vállalni. Ennél a biztosításnál a biztosító a szerződő félnek fizeti ki a gépjárművében történt kárt, a kötelező biztosítással szemben, ahol a szerződő fél kárát nem téríti a biztosító, csak a kárt elszenvedő 3. személyét. A casco biztosítás védelme lehet teljes körű, de lehet részleges is, az ügyfél igényei szerint, ami ugyanakkor a díjazást is erőteljesen befolyásolja. A casco díját alaphelyzetben két tényező határozza meg a gépjármű értéke, illetve a vállalt önrész nagysága. Az önrész lehet fix összeg, de lehet %-os megjelölés is, de azt tudni kell, hogy kártérítésnél a biztosítók mindig a nagyobb összeget választják. Bár a casco nem számít olcsó biztosításnak, mégis ajánlott igénybe venni, főként új, vagy finanszírozott gépjárművek esetében.