biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő biztosítója. Tulajdonosának a Vienna Insurance Group tőkeerejének köszönhetően a negyedik legnagyobb alaptőkével rendelkező biztosító társaság. Kompozit biztosítóként a legteljesebb termék- és szolgáltatás kínálattal áll ügyfelei rendelkezésére. Mindezek elérését a jól kiépített értékesítési csatornák nagyban elősegítik. Fontos szerepet szánnak a termékfejlesztésnél az ügyféligényeknek való elébe menetelnek. Az ügyfélkiszolgálás minőségének javítása érdekében folyamatosan fejlesztik a technikai hátteret, mely által az adminisztráció, és az ügyintézés is egyszerűbb és gyorsabb lesz. Fontos szempont az ügyfélkapcsolatban a korrekt kárügyintézés, és a barátságos, odafigyelő munkatársak folyamatos képzése. Mindezeknek köszönhetően 2011-ben a társaság díjbevétele elérte a 25,4 milliárd Forintot, és a Vienna Insurance Group-on belül is az egyik legmeghatározóbb leányvállalat.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Az Union Egészségbiztosítás alapvető funkciója az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyen minden olyan egészségügyi szolgáltatást, amely hozzájárulhat az emberek egészségének megőrzéséhez, illetve szükség esetén a gyógyuláshoz, helyreállításhoz. Egyértelmű mindenki számára, hogy a mai árakon a magas színvonalú egészségügyi szolgáltatások az emberek többségének elérhetetlen, ezért az Union egészségbiztosítás legfontosabb szolgáltatása az elsősorban magán egészségügyi intézményekben történő kezelések, szolgáltatások finanszírozása. Természetesen ezen kívül fontos szerepet tölt be a szolgáltatásszervezésben, amit a Call Center segítségével bonyolít. Ez a szervező tevékenység nagyon sokrétű. Magába foglalja az szűrésekre, diagnosztikai vizsgálatokra történő időpont egyeztetést, járó beteg ellátás, betegút szervezést, információszolgáltatást, széleskörű tanácsadást, és még lehetne folytatni a sort. Az Union Egészségbiztosításnál is megtalálhatjuk a második orvosi vélemény elnevezésű szolgáltatást. Az ügyfelek különböző csomagok közül választhatnak. Választható egyéni, családi, és csoportos csomag, amelyen belül is különböző szintű szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Ezen felül kiegészítő biztosításokkal is lehet bővíteni az alapbiztosítást. Az Union Egészségbiztosás egészségügyi szolgáltatója az Advence Medical magyarországi leányválalata, mely egy barcelónai székhelyű, de az egész világon jelen lévő egészségügyi szolgáltató.
  
Amennyiben ennél többet szeretne megtudni az Union Egészségbiztosítás által nyújtott szolgáltatásról lapozgasson oldalunkon, a biztos hely biztosítási portálon, ahol minden segítséget igyekszünk megadni önnek az eligazodásban. Díjszámoló kalkulátorunk segítségével pedig pontosan meg tudja állapítani, hogy az összeállított Union egészségbiztosítási csomag mekkora összegű havi rendszerességű költséget jelent majd az ön számára. Ugyanakkor alkalmas arra is, hogy más egészségbiztosítások költségeivel is össze tudja hasonlítani a kiválasztott csomag díjazását. Ezen kívül bármikor fordulhat hozzánk tanácsadásért, és a szerződés megkötésében is a rendelkezésére állunk. Ne feledje, hogy mi az ön érdekeit képviseljük. Keressen minket bizalommal.

Az egészségbiztosítás, mint biztosítási szolgáltatás, egy nagyon fontos területére koncentrál az emberi életnek. Az egészség megőrzésére, illetve a gyógyulásra. A nagyon magas orvosi, kórházi kezelési költségek miatt az emberek többségének nincs más lehetősége olyan színvonalú egészségügyi szolgáltatás igénybevételére, amely tartalmazza a legmodernebb technika eszközök használatát, illetve a legjobb orvosok, specialisták közreműködését. A biztosítók ezzel a biztosítással elsősorban finanszírozóként vannak jelen, másod sorban pedig szolgáltatás szervezőként. A legtöbb biztosító együttműködési, partneri kapcsolatban áll egy-egy többnyire nemzetközi hátterű egészségügyi szolgáltatóval. Fontos szerepet tölt be ez a biztosítás fajta abban, hogy az emberek nagyobb hangsúlyt helyezzenek a megelőzésre, és rendszeresen vegyék igénybe a szűréseket, illetve életvezetési, étkezési, és egyéb tanácsokat. Jellemzően saját 24 órás információs rendszert tartanak fenn.