biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt. az egyik legdinamikusabban fejlődő biztosító társaság Magyarországon. Ennek elérésében komoly szerepet játszott a tulajdonosi támogatás. A társaság az osztrák illetőségű Vienna Insurance Group tulajdonában, mely közép-kelet Európa vezető biztosítója. A sikerekben fontos szerepet játszik a széles termékskála, amelyben mindenki megtalálhatja a neki szóló ajánlatot, a fejlett disztribúciós hálózat, és stratégiai partnerekkel kiépített jó kapcsolat. szintén fontos megemlíteni a fejlett technikai hátteret, mely nagyban hozzájárul a gyors, és egyszerű ügyintézéshez, illetve az ügyfélbarát adminisztráció kialakításához. Kiemelt szerepet tölt be a társaság üzletpolitikájában az ügyfélközpontúság, azok igényeihez való gyors alkalmazkodás.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Union életbiztosítások közül ismerkedjünk meg először a kockázati életbiztosítással. Jellemzői között meg kell említeni a magas összegű szolgáltatást, az értékkövetési lehetőséget, hitelfedezeti célra való használhatóságát, kedvező, azonnali egyösszegű kifizetéseket balesetből eredő rokkantság, illetve betegség esetén. A védelem kiegészítő biztosításokkal tehető még teljes körübbé. A megtakarítási célú életbiztosításoknál két csoport között választhatnak az ügyfelek. Egyik csoportba azok az ügyfelek tartoznak, akik maguk akarják kiválasztani azt az eszközalapot, amelyhez a megtakarításuk kapcsolódik, míg a másik csoportba azok tartoznak, akik szakemberre bízzák ugyanazt. Mindkét esetben több csomagból lehet választani, melyek rugalmasan igazodnak az ügyfelek igényeihez. Hasznos szolgáltatás az árfolyam-monitor szolgáltatás. A befektetési célú életbiztosítások azoknak az ügyfeleknek ajánlható, akik egyösszegű befizetésüket szeretnék befektetni, illetve igénybe venni a hozzá kapcsolódó biztosítási védelmet.  
   
Mindent tudjon meg az Union életbiztosításokról, ezért lapozgasson a biztos hely biztosítási portál oldalai között, ahol minden szükséges információt összegyűjtöttünk önnek, hogy megalapozott döntést hozhasson. Ráadásul díjszámoló kalkulátorunk igénybevételével ki tudja kalkulálni az ön által kiválasztott, illetve összeállított csomag díjazását, majd lehetősége van még arra is, hogy azt összevesse más biztosítók életbiztosítási termékeinek áraival. Ezen túl lehetősége van arra is, hogy nálunk megkösse a szerződést is, így kényelmesen, gyorsan minden egy helyen elintézhet. rendelkezésére állunk személyes konzultációval is, csak írjon egy emailt, és mi visszahívjuk önt. Keressen minket, mert megéri.

Az életbiztosítások feladata, hogy előre nem tervezhető, illetve kiszámítható káresemények esetén nyújtsanak segítséget, egyösszegű, vagy járadékfizetés által a kedvezményezett személynek, vagy adott esetben személyeknek. Ilyen események elsősorban az elhalálozás, súlyos, elhúzódó betegség, baleset által bekövetkező halál, illetve rokkantság. Természetesen a kiegészítő biztosítások kiszélesítik a biztosított események körét. Jellemzően két nagy csoportra oszthatjuk az életbiztosításokat. Első csoportba tartoznak a klasszikus, illetve kockázati életbiztosítások, a másikba a befektetéssel kombinál un. unit-linked termékek. Ez utóbbi korunk elvárásainak, illetve igényeinek akar megfelelni, illetve azok hívták életre. Jellemzően az életbiztosítások rugalmasan összeállítható elemekből épülnek fel, és az ember egyes életszakaszaira kínálnak segítséget, védelmet.