biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A családok nagy százalékánál a legnagyobb érték és vagyon a lakóingatlan. Épp ezért nagy biztonságot jelenthet egy jó konstrukciójú lakásbiztosítás, mellyel legalább anyagi biztonságban lehetünk, ha valami baj történik. Az Union-Kandalló Extra otthonbiztosítás egy kiváló szolgáltatása a biztosítónak, hiszen ennek keretében fedezettel bírunk nem csak a lakásra, de a benne őrzött értéktárgyakra is. A módozat minden esetben egyedileg, személyre szabottan alakítható és teljessé tehető a sokféle kiegészítővel. Amikor betörés történik lakásunkban, vagy természeti katasztrófa, esetleg tűz okoz nagy kárt, egy meggondoltan és megfelelően összeállított szerződéssel némileg enyhülhet a kár, legalább ami az anyagi veszteségeket illeti.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

Az UNION Kandalló Extra otthonbiztosításnak nagy jelentősége lehet tehát a házat, lakást és minden bennük lévő ingóságot tekintve is. Az ingó és ingatlan vagyon a csomagban együtt, de akár külön külön is fedezet alá vonható. Nagyon előnyös szerződés köthető ezzel a szolgáltatással, mert a modul nem csak az ingatlan és ingóságok biztosítását tartalmazza, hanem például benne foglaltatik egy olyan modul is, mellyel arra az esetre is fedezetet nyerünk, amikor mi magunk okozunk másnak ház-, vagy telektulajdonosi kárt, valamint tartalmaz egy Európa teljes területére érvényes magánemberi felelősségbiztosítást, sőt egy olyan balesetbiztosítást is, amelyik az egész család védelmét szolgálja.

Az UNION Kandalló Extra otthonbiztosításhoz rendelhető kiegészítők között minden ügyfél kedvére válogathat, található közte kockázatviselés speciális-, különleges üvegere és tükörre, speciális üvegeire vonatkozó védelem kiterjed a különleges üvegekre, tükrökre, akváriumokra és kerámialapos tűzhely főzőlapjaira,  akváriumra, nemesfémekre, műszaki cikkekre, művészeti alkotásokra, értékes órákra, hobbi- és  barkácsfelszerelésre, vagy kerti bútorokra-, berendezésekre. A szolgáltatással még olyan értéktárgyak is biztosíthatók, melyek bérlésre, vagy kölcsönben vannak az ügyfélnél, sőt még azokra a vagyontárgyakra is kiterjeszthető, melyeket adott esetben egy nyaraláskor magunkkal viszünk.

Az UNION-Kandalló Extra otthonbiztosítás lehetőséget ad arra is, hogy a kockázatviselés lefedje a bankkártyánk elvesztésekor, vagy ellopásakor keletkező kárt, de még arra is, amikor a lakásban áramkimaradás, vagy esetleg fűtéskimaradás miatt keletkezik kár. Az otthonbiztosítás nemcsak a ház, lakás határvonaláig terjed, biztosíthatjuk például még a hozzá tartozó előtetőket, sőt azon épületrészek is, melyek esetében épp bővítést, vagy felújítást végzünk. E mellett még biztosítás alá vonhatók az otthonunkban folytatott vállalkozói tevékenységhez használt eszközök és berendezések is.

Az UNION-Kandalló Extra otthonbiztosítás mellé köthető természetesen felelősségbiztosítás, melynek haszna akkor érvényesül, amikor másnak okozunk kárt. Lehetséges balesetbiztosítást és speciálisan kutyatartói módozatot is választani. A kiegészítő balesetbiztosítást akár az egész világra kiterjedően is köthetjük, ezzel fedezetet nyerünk baleseti maradandó egészségkárosodásra,  kórházi ápolás és baleseti műtétre, baleseti sérülésre,baleseti halál esetére, egyszóval bármely váratlanul és hirtelenül bekövetkező eseményre a teljes családra vonatkozóan.

Az Union-Kandalló Extra önrész vállalása nélkül is köthető, de aki vállalni óhajt önrészt, az három -féle módozatból választhat, 20, 50 vagy 100 ezer forint értékű önrészt lehet vállalni és természetesen a biztosítási díj ennek arányában alakul. Aki önrészt vállal, annak a választott mértéktől függően a biztosító kedvezményt nyújt 15%, 30% illetve 45% mértékben, de díjkedvezmény érhető el a díj fizetésének gyakoriságától és módjától függően is. Az Union-Kandalló Extra otthonbiztosítást fizethetjük évi egyszeri módon, vagy féléves,negyedéves, de akár havi rendszerességgel is. A társaság 8% kedvezménnyel díjazza az évi egyszeres díjfizetést, a félévest 4%-nyi, a negyedévest pedig  2%-os kedvezménnyel. Ezeken felül 5 % partnerkedvezmény illeti meg azt az ügyfelet, aki az Union biztosítónál már rendelkezik bármely más fajta biztosítással. Oldalunkon megtalálható az Union-Kandalló Extrára vonatkozó minden fontos információ, tanulmányozza át, válassza ki a legjobb konstrukciót és egy alkuszi megbízásmegküldésével nincs is több teendője, mert minden adminisztrációt elvégzünk Ön helyett.