biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt egyike azoknak a biztosítóknak, amely a válság ellenére, illetve a biztosítási piac beszűkülése ellenére ambiciózus terveket fogalmaz meg. Ez a terv nem más, mint annak elérése 2015-ig, hogy Magyarország 10 legnagyobb biztosítója között legyen. Az eredményeket figyelembe véve, ez a terv nem reálisnak látszik, hiszen a Társaság fejlődése, piaci súlya folyamatosan nő. Nyilván ebben komoly szerepet játszott, és játszik jelenleg is az anyacég a Vienna Insurance Group támogatása. A Társaságnál tudják, hogy minden az ügyfelekről szól, ezért teljes tevékenységüket ennek rendelték alá, úgy termékfejlesztésnél, mint a kornak megfelelő technikai háttér kiépítése. Termékeikkel elérik mind a lakosság, mind a vállalkozások minden rétegét. A kárrendezésnél is előtérben van a korrektség, illetve mindenre kiterjedően a humánus ügyintézés.


Az Union lakásbiztosítás alapcsomagja a már megszokott szolgáltatásokkal, illetve védelemmel áll az ügyfelek rendelkezésére. Többek között kiterjed elemi károk, betörések, lopások, tűz, víz és üvegkárokra. Fontos megemlíteni, hogy abban az esetben fizet a biztosító, ha nem nekünk van kárunk, hanem mi okozunk kárt másoknak. Itt is találkozhatunk a már jól ismert kiegészítő biztosításokkal is, melyek köre nagyon széles, mindenre kiterjedő. Az Union lakásbiztosítás megköthető csak az ingatlanra, vagy együtt az ingatlanra és ingóságra. Fontos eleme a biztosításnak a személyre szabhatóság, melynek fontos elemei a „Zöld csomag”, illetve az extra felszereltségek védelmére kifejlesztett plusz szolgáltatás.  
    
Ahány ház, annyi szokás, mondja a szólás. Ez igaz a biztosítókra is. Látszólag minden biztosító ugyanazt ajánlja, én nincs közöttük komoly különbség. A látszat azonban csal, mert leásva az ajánlatok mélyére láthatóvá válnak olyan kardinális különbségek, melyek teljesen megváltoztathatják a véleményünket egy-egy biztosítóról, illetve ajánlataikról. Ahhoz, hogy ezt észrevegye, illetve, hogy el tudjon igazodni közöttük, fontos szakemberek segítségét igénybe venni. Mi a biztos hely biztosító portál munkatársai készen állunk a kezdetektől a végéig segíteni önnek a biztosítási ügyintézésben. Tőlünk minden információt megkap, amire szüksége van, illetve részletes útmutatást nyújtunk a biztosítások tengerében. Union lakásbiztosítását is intézze nálunk. Kedvező áron rendelkezésére bocsátjuk díjszámoló kalkulátorunkat, mellyen pontosan megállapíthatja az Union lakásbiztosítás tarifáit, majd lehetősége van arra is, hogy másik 10 biztosító ajánlataival is összehasonlítsa. Mindezt kényelmesen otthonában. Sőt a szerződés megkötését is online elintézheti nálunk. Mindent egy helyen. Vegye igénybe tudásunkat. Írjon nekünk, és mi visszahívjuk önt.

A lakásbiztosítás egyike a legtöbbet használt biztosításoknak, ami nem véletlen, hiszen nem csak nagy értékről van szó, hanem gyakran egy élet munkája, és erős érzelmi kötődés is kapcsolódik az ingatlanhoz, melyet védeni szándékozunk. A nagy biztosítási érték mellett viszonylag kedvező díjazás is népszerűvé teszi. A biztosítók nem írnak elő önrész vállalást. Maga a biztosítás nagy választékkal jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a teljes, mindenre kiterjedő védelemtől kezdve a részleges, kisebb területre kiterjedő biztosításokig minden fokozat megtalálható közöttük. Az alapcsomagok védelme többnyire az elemi károkra, üvegkárokra, illetve 3. személy okozta kártételre, betörésre, lopásra terjed ki. A kiegészítő biztosításokkal, illetve szolgáltatásokkal lehet bővíteni a védelem körét, illetve a finombeállítást elvégezni.