biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union PrivateMed önkéntes egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Union PrivateMed egy olyan önkéntes egészségbiztosítási szolgáltatás, amely igen magas színvonalon képes kiegészíteni, pótolni a hazai egészségügy hiányos részeit. Nincs szükség hónapokkal előbb időpontot kérni egy vizsgálatra, vagy kezelésre, nem kell sorban állni, a telefonon kapott időpontban az orvos fogadja és ellátja. A szolgáltatás keretében bárki a nap 24 órájában kérhet az ügyfélszolgálattól telefonon segítséget, vagy akár egy más orvosnál zajlott kezelés, diagnózis ellenőrzésére második orvosi véleményt is.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Az Union PrivateMed szolgáltatásait vállalkozások, cégek is igénybe vehetik, ráadásul ez a fajta csoportos egészségbiztosítás, mint járulékmentes juttatás adható a dolgozó részére. A konstrukción belül különféle módozatok állíthatók össze, mellyel differenciálni is lehet az egyes munkavállalók támogatását. A csoportos biztosítással elsősorban kedvezni lehet a munkavállalónak,  hathat, és nem utolsó sorban elismerésként is adható.

Az Union PrivateMed kockázatviselése kiterjed balesetből eredő kórházi ellátások, műtétek miatti kórházi tartózkodás mindennemű költségeire, amennyiben extra kiadásokra fedezetet szeretnénk biztosítani, akkor a megfelelő kiegészítők megválasztásával ez is megoldható. A szolgáltatás nagyon egyszerű adminisztrációt igényel, nincs más teendő ennek kapcsán, mint ha elindulta szolgáltatás, havi egy alkalommal frissíteni kell az adatokat és ezeket az adott szolgáltatási szervizen keresztül a megfelelő helyre eljuttatni.

Az Union PrivateMed természetesen a munkavállaló szemszögéből is igen jó módozat, az ő számára is minden járuléktól mentes a szolgáltatás, azonnali ellátást vehet igénybe szükségesetén, sőt, mivel e szolgáltatás nem igényel közvetlen fizetést, hisz a díjat a biztosító egyenesen a szolgáltatónak utalja,így a hálapénz kérdése sem merül fel. A szolgáltatási körbe ma már az országot teljesen lefedően kapcsolódnak be orvosi intézmények, így szinte bárhol igénybe vehető ez a biztosítási forma. Az Union PrivateMed egészségbiztosítás birtokában nem csak megfelelő,magas nívójú egészségügyi szolgáltatásban lesz részünk, de a konstrukció a széleskörű szolgáltatást meg is szervezi. A VIP modul például korlátlan számú igénybevételt jelent a szolgáltatások tekintetében, ezen felül benne foglaltatik a szűrővizsgálatok kiegészítő biztosítás kibővített modulja is.

A Főbiztosítás szolgáltatási körébe tartozik a járó beteg ellátás, amely jelenti a háziorvosi ellátásszintjét,azonban ezen az alapellátáson felül bármely szakorvosi ellátás is igénybe vehető,sőt ide tartozik egy igen kimagasló színvonalt megütő modul,mint a nap 24 órájában hívható sürgősségi hívás, mely Budapest területére és annak 20 km-en belüli vehető igénybe, mint házi vizit ellátás. A csomag fedezi az olyan egynapos előre megtervezhető kezeléseket, műtéteket, mely nem igényel hosszabb kórházi felügyeletet 24 óránál. Ide tartozik még. Szintén kiterjed a fedezet az orvosi képalkotó diagnosztikai eljárások elvégzésére, de a szolgáltatásba beleértendő az állapotfelméréstől kezdődően az életmód- és egészségmegőrzést szolgáló tanácsadás is. Felvilágosítással szolgál minden orvos az adott gyógyszer összetételére, alkalmazhatóságára vonatkozóan, sőt amennyiben a betegnek fenntartásával vagy problémái vannak a szóban forgó gyógyszerrel kapcsolatosan, akkor azonnal megkeresik számára, mely más gyógyszert lehet helyette alkalmazni.

Az Union PrivateMed keretében gyermekorvosok, fogorvosok is természetesen rendelkezésre állnak szolgáltatásaikkal, sőt az ügyfélszolgálaton keresztül bár mikor megtudakolhatjuk, melyik a legközelebbi nyitva tartó gyógyszertár, vagy akár ügyeletes fogászat. Azok a betegek, akik igen súlyos betegségben szenvednek, még egyéb segítő szolgáltatásra is számíthatnak a módozat birtokában, mint egy nagyon gyorsan lebonyolított nemzetközi orvosi másodvélemény beszerzése a betegségüket, gyógyításukat illetően.

Rokkantság, vagy súlyos égési sérülés bekövetkeztekor is él a kockázatviselés, így elmondható, hogy a szolgáltatás szinte egyedülállóan széles körben és igen kedvező feltételekkel nyújt megfelelő biztosítási védelmet.