biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Union vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Union Biztosító Zrt az osztrák Vienna Insurance Group tagja, amely Euróba egyik vezető biztosítója. Az Union hazánk 4. legjobb tőkeellátottságával rendelkező biztosítója. Kompozit biztosítóként kínálatában megtalálható a biztosítások minden fajtája, és a társadalom minden rétegét elérik. Folyamatosan bővülő értékesítési hálózatának, a stratégiai partnereknek, és a biztosítási alkuszokkal való bővülő kapcsolatoknak is köszönhetően a Társaság termékei mindenhol könnyen elérhetők. Terméke fejlesztésénél a középpontban az ügyféligények állnak. Az ügyfélközpontúság jegyében erőteljes IT fejlesztések történtek, hogy ezzel is javuljon az adminisztráció, illetve az ügyintézés minősége, gyorsasága. Ezeknek a lépéseknek is köszönhető, hogy a cég dinamikus fejlődésen megy keresztül a díjbevételek terén is.


Az Union vagyonbiztosítás korunk elvárásainak megfelelő, minden igényt kielégítő biztosítási termék. A biztosítás hasonlóan más biztosítók hasonló termékeihez, több csomagból áll, melyek különböző mértékű szolgáltatást, illetve védelmet tartalmaznak. A csomaghoz lehet választani a kiegészítő biztosításokból, illetve csatolhatók hozzá más elemek is, míg teljesen le nem fedi az ügyfél igényeit. Ilyen elemek például épületbiztosítás, gépek sérülésének, törésének biztosítása, üzemszünet miatt bekövetkező károk ellenei biztosítás, és természetesen a különféle felelősségbiztosítások is, de a sor még folytatható. Rugalmasságának köszönhetően a személyre szabhatóság biztosítva van. A választható önrész mértéke nagymértékben befolyásolhatja a termék díjazását. Érdemes megismerkedni a kínálatban szereplő számtalan kedvezménnyel, egyedi akciókkal.

Nincs egyedül hagyva az ön számára legelőnyösebb biztosítás megismerésében, kiválasztásában, megkötésében. Mi a biztos hely biztosítási portál szakemberei azért hoztuk létre oldalunkat, hogy ön egy helyen összegyűjtve, áttekinthetően megtaláljon minden szükséges információt. Végigkísérjük önt honlapunk segítségével, illetve igény szerint személyes konzultációval is a vagyonbiztosítás kötés teljes folyamatán. Nem kérünk mást, csak egy e-mailt, és máris telefonon visszahívjuk önt, hogy minden kérdését megválaszolhassuk, illetve tanácsot, útmutatást adjunk ahhoz, hogy azt a vagyonbiztosítást kösse meg, amelyre önnek szüksége van, mindezt úgy, hogy minél több kedvezményt igénybe vehessen. Nálunk az Union vagyonbiztosításról is minden szükséges információt megkap. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat is, hogy pontosan kiszámolhassa az Union vagyonbiztosítás díjait. Azonban a kalkulátor ennél többet is tud, ugyanis segítségével más biztosítók vagyonbiztosítási termékeinek a tarifáit is megállapíthatja, így módja van azokat egymással összehasonlítani. Végül nálunk meg is kötheti szerződését. Vegye igénybe tudásunkat, segítségünket.

Manapság a vagyonbiztosítások széles kínálata van jelen a biztosítási piacon, ami mutatja azt, is, hogy a gazdaság, és a társadalom szereplői mind jobban tisztában vannak annak szükségességével, hogy nem kidobott pénz a biztosítás finanszírozása. Nélküle a vállalkozásoknak tetemes tőkét, illetve egyéb eszközöket kellene kivonnia a termelésből, hogy esetleges komolyabb káresemény hatásait kivédhessék. Ez nagyon lelassítaná a gazdaság növekedését, munkahelyek szűnnének meg, leállna az innováció, stb. Bár a termékek díjazása nem alacsony, de ha a biztosított vagyontárgyak magas értékéhez hasonlítjuk nem tűnik magasnak, főként azért sem, mert a biztosítók által kínált kedvezmények, illetve az ügyfelek által szabadon választott önrész nagysága tekintélyes díjcsökkentést tesz lehetővé. Fontos egy-egy vállalkozásnak, hogy jól határolja be a számára szükséges védelem nagyságát, hogy csak azt a szolgáltatást vegye igénybe, és fizette, amely tényleg szükséges.