biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség

Kérjük értékeljen minket...
3.33 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.

uniqa biztosito elerhetosegAz Uniqa Biztosító mind a vállalkozások, mind pedig a magánszemélyek részére kiváló széles körű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére. Lehet az életbiztosítás, ingatlanra vonatkozó biztosítás, vagy akár kötelező és casco, illetve tekintettel a cégekre akár a legkülönbözőbb felelősségbiztosítások, csoportos egészségbiztosítás, vagy szállítmánybiztosítás is elérhető. Ilyen széles skálájú kínálat mellett természetesen bárkinek bármikor fontos lehet, hogy ismerje a biztosító elérhetőségeit, mint a levelezési cím, e-mailcím, telefonszám, vagy faxszám. Ezeket az információkat tőlünk, a Biztoshely Biztosítási portáltól egyetlen mozdulattal lekérhetik, és már fel is lehet venni a társasággal a kapcsolatot.

Uniqa Biztosító Zrt. fax szám: 36-1-238-6060

Telefonszám: 061-544-5555

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70 – 74.

Igen csak lényeges, hogy a mi közreműködésünkkel bármely élet-, vagy nem életbiztosítás szerződése elérhető könnyen, online módon, így akkor jár a legjobban, ha például döntés előtt áll, váltson, vagy ne váltson, ha a több, mint tíz biztosító aktuális ajánlatát itt megtekinti és mindjárt össze is tudja hasonlítani azokat egymással. Aki velünk vált új biztosítóhoz annak még abban is segítünk, hogy a meglévő élő szerződését segítünk felmondani és ekkor biztos lehet abban, hogy minden adminisztráció a törvényeknek megfelelően és határidőre történik meg.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!