biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt igazi sikertörténet hazánkban, hiszen azon kevés biztosítók egyike, amelyik szinte folyamatos növekedést tudott produkálni az alapításától fogva, mely 1990-ben volt, de akkor még Colonia Biztosító Rt. néven. Tulajdonosváltások következtek, melyek pozitívan befolyásolták a Társaság életét. A jelenlegi tulajdonos az Uniqa Group 2003-ban vette meg a Társaságot, amely évtől a neve Uniqa Biztosító Zrt. Az Uniqa Group is pozitív hatást gyakorolt a biztosítóra, ugyanis mind tőkével, mind tapasztalattal támogatta a hazai leányvállalat munkáját, melynek eredményeként az Uniqa Biztosító hazánk 6. legnagyobb biztosítója lett, és a növekedés nem állt meg. Több díjat nyertek, többek között a „Magyarország legjobb biztosítója” címet is. A cég üzletpolitikájában alapvető szerepet tölt be az ügyfélközpontúság, a minden igényt kielégítő termékkínálat, és a színvonalas ügyfélszolgálat és adminisztráció kiépítése. Termékeik a jól kiépített értékesítési hálózatnak köszönhetően mindenhol elérhetők.


Az Uniqa lakásbiztosítás kedvező feltételekkel kínál különféle csomagokat, melyek garantálják az ügyfelek számára az ingatlanukkal kapcsolatos kockázatok kiküszöbölését. Mindenki megtalálhatja az elvárásainak, illetve a pénzügyi lehetőségeinek megfelelő lakásbiztosítást. Az érdeklődők 3 csomagból választhatnak, melyek közül a Bázis alap lakásbiztosítás 24 féle káreseményre nyújt fedezetet. Ennél átfogóbb védelmet nyújt a Relax lakásbiztosítási csomag, mely nem csak a lakás védelmét garantálja, hanem az abban lévő ingóságét is. A harmadik csomag az ÖKO lakásbiztosítás, mely nem annyira önálló csomag, mint inkább kiegészítője a Relax csomagnak, mert védelme elsősorban azon tárgyakra terjed ki, melyekkel a környezetünk megóvása a célunk, mint például napkollektor. További lehetőséget jelenteken a kiegészítő biztosítások, melyek segítségével teljesen testre szabhatóvá válik az Uniqa lakásbiztosítás.

Ismerje meg közelebbről az Uniqa lakásbiztosítás kondícióit, feltételeit, szolgáltatásának körét. Vegye ehhez igénybe szolgáltatásainkat a biztos hely biztosítási portálon, ahol minden segítséget megkap a legjobb lakásbiztosítás kiválasztásához. Számolja ki az Uniqa lakásbiztosítás díját díjszámoló kalkulátorunk segítségével, mely abban is segítségére van, hogy további 10 biztosító lakásbiztosítási ajánlatának tarifáit megállapíthassa, majd azokaz össze is hasonlíthassa. Amennyiben pedig kiválasztotta az önnek megfelelő lakásbiztosítási csomagot, nálunk azonnal online mg is kötheti a szerződést. Természetesen minden segítséget megadunk ahhoz is, hogy a lehető legtöbb kedvezmény igénybe tudja venni. Intézze biztosítási ügyeit kényelmesen. Mindenben ön mellett állunk. 
 
A lakásbiztosítások szerepe egyre inkább felértékelődik korunkban, ahogy egyre inkább nő az ingatlanok száma, illetve egyre nagyobb értéket képviselnek. Viszonylag összetett biztosítás, hiszen nem csak egy tárgy biztosításáról van szó, hanem annál sokkal tágabb a biztosítandó értékek listája. Itt is az egyszerűbb felől indulunk az összetettebb felé. A legegyszerűbb az alapbiztosítás, mely általában az elemi károkat, lopásokat, illetve üvegkárokat tartalmazza. Ezután bővül az egyéb biztosítandó tárgyakkal, illetve különféle pluszszolgáltatásokkal a lista, melyek lehetnek ingóságok, értéktárgyak, készpénz, műtárgy, stb. Ezeket kiegészítő biztosításokkal lehet védelem alá vonni. Önrészt a biztosítók nem írnak elő általában. A biztosítás díjának nagyságát több tényező is befolyásolhatja. Mindenképpen érdemes szerződés előtt tájékozódni a különböző szolgáltatások díjvonzatáról.