biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa nyugdíjbiztosítás bemutatása és árajánlat kérés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az, hogy megtakarítást hozzunk létre nem csak a saját érdekünk, de családunkról is gondoskodhatunk ezen a megoldáson keresztül. Bankbetétekbe is szokás helyezni pénzünket főleg alacsony kamatozással teszik ezt meg. Viszont ez nagyon nagy kamatkiesést okoz annak ellenére, hogy minden gond nélkül hozzá tudunk férni. Ezért van itt az Uniqa nyugdíjbiztosítás, hogy magas hozammal biztonságosan kínálja önnek a megtakarítás lehetőségét. Unitokat lehet vásárolni a befizetett pénzből és a szerződő eldöntheti, hogy milyen fajta pénzügyi egységet vesz. Tehát kisbefektetőként minden esélyünk meg van beszállni a gazdaság bármely területére. Abba az eszközalapba fekteti a biztosító a pénzt amit ön választott ki, ezeket befektetési egységekre cseréli, a befektetési egységek árfolyama napról napra változik.

Online nyugdíjbiztosítás árajánlat kérés

Az egésznek az az értelme és célja, hogy az olcsón vásárolt egységeket drágán adjuk el. A kilengések miatt viszont, van kockázat is. A kiegyensúlyozott eszközalap pont ezért van, hogy kikerüljük a kockázatokat. A jól kiválasztott eszközalap a kulcsa a befektetési egységekhez kötött életbiztosításoknak. De ez mind jó menedzselés által valósulhat meg, tehát a kivitelezés is számít. Körülbelül a piacon most 10 biztosító kínál 50 terméket 100 eszközalapra. Tehát elég csomag van ahhoz, hogy elég felhozatalból válogathassunk. Mindenképpen érdemes előbb tájékozódni mielőtt döntést hozunk.

Minden évben díjazva vannak a legjobb eszközalapok, amiből kiderül, hogy pillanatnyilag az Uniqa nyugdíjbiztosítás a legjobb a piacon. Az UNIQA nyertes eszközalapjai 2012-ben: A legjobb ázsiai részvény unit-linked eszközalap: UNIQA Ázsiai részvény, a legjobb kelet-európai részvény unit-linked eszközalap: UNIQA Kelet- európai részvény, a legjobb abszolút hozamú unit-linked eszközalap: UNIQA Abszolút Hozam, a legjobb feltörekvő piaci részvény unit-linked eszközalap: UNIQA Fejlődő piaci részvény.

Ezért bátran kínáljuk az Uniqa biztosítót, ha megfelelően működő, jó hozamú nyugdíjbiztosítást szeretne, és igyekezzen olyan döntést hozni, ami mindenképpen megfelel az ön igényeinek. Nem szabad elhamarkodnia nyugodtan böngésszen az ajánlatok között, hogy végül elégedett legyen azzal, amit kap. Mindenesetre nyilván megéri figyelemmel kísérni a dolgok alakulását és a legjobb időpontban lecsapni a legjobb ajánlatra. Ha esetleg lemaradna valamiről, akkor nyugodtan látogasson vissza ide oldalunkra, hiszen egyre több és több információt fogunk megosztani és tanácsokat is kaphat, amit fel tud használni.

Próbáljuk meg megtalálni a nekünk legmegfelelőbbet, mert van miből válogatni ezért nem kell elkapkodni semmit. Természetesen van elég ideje arra, hogy eldöntse, melyik variáció vagy befektetés lenne a legjobb az ön számára nem kell semmit se elsietnie. Mert ha alaposan átgondolja az ajánlatokat, akkor biztos lehet benne, hogy egy olyan csomagot fog találni, ami minden olyan dolgot tartalmaz, mely az ön számára a legmegfelelőbb lehet. Nem mindig a legvonzóbb ajánlat a legmegfelelőbb, ezért kell átrágnunk magunkat és csak a megfontolt döntés hoz eredményt hiszen, hogy ha egy olyan konstrukció mellett foglalunk állást, ami a későbbiekben nem annyira megfelelő akkor pórul járhatunk.

A nyugdíj az nagyon fontos nem csak a saját szempontjából, de társadalmi szempontból is. Meg kell őriznünk nyugdíjunkat, hogy idős korban méltóság teljesen tudjunk élni annak megfelelően amennyi időt ledolgoztunk. Egy a társadalom számára hasznos embert mindenképpen meg kell becsülnünk nem szabad hagyni, hogy úgy járjanak azok az emberek, akik értünk is tettek, hogy alig tudjanak megélni a nyugdíjukból. Minden olyan személy, aki dolgozott azért, hogy mi most itt lehessünk, megérdemli a gondoskodást, mert eddig rólunk gondoskodtak, és ha nem lenne ez, akkor mi értelme annak, hogy egész életen át dolgoztak.

Ennek fényében mindenképpen át kell gondolnunk a nyugdíjjal kapcsolatos helyzeteket, de az hogy van egy ilyen lehetőségünk és élünk vele az mindenképpen pozitív. Nehogy elhamarkodja a választás, mert csak így fog tudni egy megfelelő döntést hozni nem csak az ön, de a családja számára is. Ez az egyik legfontosabb, hogy magunk és családunk számára olyan környezetet teremtsünk meg, ami miatt ne kelljen aggódni később. Ezt figyelembe véve teheti meg az egyik legjobb lépést az Uniqa nyugdíjbiztosítás választásával, hogy ha belevág. Ne féljen, hiszen ez csak jó és a megtakarítása legalább biztonságban van, sőt biztos lehet benne, hogy idős korára mindene meg lesz és nem kell szűkölködnie.