biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt jól használta fel jogelődje a Colonia Biztosító Rt biztosítási állományát, hazai területen szerzett tapasztalatát. Mindezekhez járult 2003-tól az új tulajdonos az Uniqa Group által biztosított anyagi háttér, plusz a nagy nemzetközi tapasztalat. Mindezekből összeadódott egy olyan modern biztosító, amely szinte a gazdasági helyzettől függetlenül dinamikus fejlődést tudott, és tud most is felmutatni. Köszönhetők az eredmények ugyanakkor az innovatív termékfejlesztésnek, a fiatalos lendületnek, a magas szintű ügyfélkiszolgálásnak, a modern időknek megfelelő technikai, adminisztratív háttér, és az egész országot lefedő értékesítési rendszer. Mindezek eredményeként mára a Társaság Magyarország 6. legnagyobb biztosítójává lépett elő.


Az Uniqa casco biztosítás totálkár, töréskár, és idegenkezűség, azaz lopás, rablás estén nyújt védelmet. Az érdeklődők több csomag közül is választhatnak, az igényektől, és az anyagi lehetőségektől függően. Kiegészítő biztosításokkal lehet még személyre szabottabbá tenni a kiválasztott csomagot. Kedvező lehetőség, az idősebb gépjárművek számára kidolgozott casco ajánlatuk. Egyes esetekben díjkedvezmény illeti meg az ügyfeleket, mint például akkor, ha GPS-el van a gépjármű ellátva. Az érdeklődők több féle önrész közül választhatnak, sőt önrész felező akcióval állnak az ügyfelek rendelkezésére. A kártérítési eljárás rugalmas, áttekinthető, az ügyfelek igényeit szem előtt tartva történik. Ismerje meg jobban az Uniqa casco biztosítás kínálatát.

Mielőtt megköt egy biztosítást vegye igénybe szakemberek segítségét, mert egy jó szerződés megkötése nem egyszerű dolog. Az ember próbálhatja egyedül megérteni mindazt, amit hall, amit olvas, vagy amit mondanak neki a biztosítónál. A legjobb megoldás, ha független szakemberhez fordul, aki csak az ön érdekét fogja szem előtt tartani a casco kiválasztásánál. Mi a Biztoshely biztosítási portál ilyen független szakemberekből álló közösség vagyunk. Mindenben segítünk önnek abban, hogy az ön számára legkedvezőbb cascót, a legkedvezőbb áron köthesse meg. Intézze otthonában, kényelmesen a teljes biztosítási ügyintézést. Oldalunkon minden szükséges információt megtalál az Uniqa casco biztosításról is. Amennyiben kérdések merülnének fel, írjon nekünk, és mi azonnal visszahívjuk önt, és kimerítő válasz adunk rájuk. Szerződését is online megkötheti nálunk. Előtte használja díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel nem csal az Uniqa casco biztosítás díjait tudja kiszámolni, hanem további 10 biztosító casco tarifáival összehasonlíthatja azt. Legyen az ügyfelünk.

A casco biztosítás feltétlenül ajánlott új gépjárművek vásárlása, illetve valamelyik hitelforma igénybevétele esetén. Ajánlott azonban idősebb gépjárműveknél is, azzal a különbséggel, hogy azoknál más szempontok érvényesek, illetve az olcsóbb casco biztosítások is megfelelő védelmet biztosítanak. Ezt a biztosítást nem kötelező megkötni, de ha megkötjük kötelező önrészt vállalni, amely lehet fix összegű, illetve %-os vállalás. Ne feledjük, hogy a casco nem éppen olcsó díját két alapvető tényező befolyásolja elsősorban. Első a gépjármű értéke, második a vállalt önrész nagysága. Ennél a biztosításnál is van egy úgynevezett alapbiztosítás, és mellette számos kiegészítő biztosítás és szolgáltatás. Arra számítani kell, hogy biztosítási esemény megtörténtekor a biztosítók jellemzően a magasabb önrész választják.