biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa MediQa betegségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt hosszú múltra tekint vissza hazánkban, csak nem ezen a néven, illetve nem ezzel a tulajdonosi háttérrel. A társaság 1990-ben indult, mint Colonia Biztosító RT, majd az AXA szerezte meg a tulajdonosi jogokat 1998-ban, és a neve a cégnek AXA-Colonia Biztosító Rt lett.

Végül 2003-ban felvásárolta az osztrák Uniqa Group, mely erős jelenléttel bír Európa számos országában. Hazánkban is hamar érezhetővé vált a nagy tőkeerő, a nemzetközi tapasztalatok okozta előny, mert nem sok idő kellett ahhoz, hogy Magyarország 6. legnagyobb biztosítója legyen az Uniqa Biztosító Zrt. Ugyanezt mutatják a kapott elismerések, díjak, illetve az Uniqa név mind nagyobb ismertsége, és az ügyfelek mind nagyobb száma is. Sokrétű, magas szintű, minőségi termékkínálatának köszönhetően szinte mindenkit meg tudnak szólítani. Ezt segíti elő a professzionálisan megszervezett értékesítői hálózat is. A termékfejlesztésben is az ügyfél van a központban. A fejlett technikai háttérnek is köszönhetően gyors, és egyszerű az adminisztráció.

Online árajánlat kérés betegségbiztosításra itt!

Az Uniqa MediQa betegbiztosítás az embernek arra az állapotára összpontosít, amikor beteg. Alapvető igénye mindenkinek, hogy ezt az állapotot megszüntesse, és minél előbb, illetve mind tökéletesebb legyen a gyógyulás. Tudjuk, hogy a színvonalas egészségügyi szolgáltatások igénybevétele komoly összeget emészt fel. Az Uniqa betegségbiztosítás ehhez nyújt maximális támogatást. Egyrészt azzal, hogy kifizeti az ügyfél helyett az igénybevett gyógykezelések díját, másrészt azzal, hogy olyan professzionális egészségügyi szolgáltató a partnere, amely garantálja a lehetőségek határain belül a tökéletes gyógyulást. Ez a partner Medicover Egészségközpont Zrt, mely egészségpontja, központjai, illetve szerződött partnerei révén hazánk teljes területén elérhető szolgáltatásokat nyújt. Nincs sorban állás, hónapokig való várakozás egy-egy vizsgálatra, a legmagasabb szintű technikai háttér, magasan képzett orvosok, mindez kellemes, kulturált környezetben. További előnye az Uniqa betegségbiztosításnak, hogy a korral nem emelkedik a díjazás, rendszeres részvételi lehetőség szűrővizsgálatokon, melyekkel megállapítják az ön aktuális egészségi állapotát, fejlett járó beteg szolgáltatás, és még sorolhatnánk a kifinomult szolgáltatások körét. Ugyancsak fontos megemlíteni az Uniqa Med forródrótt, mely nonstop áll az ügyfelek rendelkezésére, melynek fontos szerepe van a gyors információnyújtásban, időpontok lekötésében, felmerülő kérdések megbeszélésére, illetve hirtelen fellépő rosszullét, betegség esetén.

Tudjon meg többet az Uniqa betegségbiztosításról honlapunkon a biztos hely biztosítási portálon, ahol részletesebben is megismerheti ezt a terméket, szolgáltatást. Természetesen mindig van néhány olyan kérdés, amire nincs, vagy nincs kielégítő válasz a tájékoztatóban, de mi készen állunk arra, hogy segítsünk önnek, ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában is. Keressen minket emailban, hogy visszahívhassuk önt. Oldalunkon nem csak magáról az Uniqa egészségbiztosításról talál információkat, hanem általánosságban a biztosításokról, annak szereplőiről, működésükről, ügyintézés menetéről, biztosítási hírekről, stb. Ezen felül kedvező áron bocsátjuk rendelkezésre kalkulátorainkat, melyek segítségével az Uniqa egészségbiztosítás díjazása is egyszerűen, és gyorsan kiszámolható, illetve hasznos eszköz ahhoz is, hogy más biztosítók hasonló termékeinek költségeivel is összehasonlíthassa az árakat. Mindezt lebonyolíthatja otthona kényelmében. Sőt nálunk meg is kötheti a szerződést. Vegye igénybe segítségünket, mert mi önért dolgozunk.  
  
A betegségbiztosítás mankó az embereknek azokban az esetekben, amikor az egészségi állapotuk romlik, illetve amikor betegek. A betegség önmagában is összetöri az embert, gyakran lelkileg is, és bizonyos kiszolgáltatottságot él át. A betegségbiztosítás ilyenkor nagyon sok segítséget tud adni. Egyrészt biztosít egy olyan magas szintű, odafigyelő egészségügyi szolgáltatást, amely mind testileg, mind lelkileg megerősíti, felemeli, illetve emberi számítás szerint meg is gyógyítja az ügyfelet. Másrészt segítséget nyújt az utókezelésben, gondoskodik a járó beteg ellátásról, információt ad, és ami nagyon fontos, hogy mindezek költségét a biztosítás fedezi. Összefoglalva tehát a betegségbiztosítás magas szintű szolgáltatást, anyagi terhek átvállalását, illetve információnyújtást, és szervezési szolgáltatást biztosít egy rendszeres, de viszonylag kisösszegű díj ellenében.