biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt több mint 20 éve van jelen hazánkban, természetesen jogelődjeit is figyelembe véve. Tulajdonos az osztrák Uniqa Group, mely meghatározó szereplője régiónknak. A megszerzett nagy tapasztalatnak, helyismeretnek, és nem utolsó sorban az ügyfélközpontú üzletpolitikának eredményeként a Társaság ma Magyarország 6. legnagyobb díjbevételű biztosítója. Az elvégzett munka minőségét, illetve az innovatív termékfejlesztés hatékonyságát mutatják az elnyert díjak, illetve az unit linked eszközalapok sikerei. Az igényes termékfejlesztés mellett a jól megszervezett értékesítési hálózat is nagyban hozzájárult a biztosító sikereihez. Ajánlataik minden réteget megszólítanak.


Az Uniqa vagyonbiztosítás külön ajánlattak célozza meg a kis- és középvállalatokat, illetve a nagyvállalatokat. A kis- és középvállalkozásoknak kínált csomagban megtalálható az alapbiztosítás, mely tűz- és elemi károk, betörések, üvegkárok, illetve katasztrófák ellen nyújt védelmet. Ehhez kapcsolhatók a kiegészítő biztosítások, mint például felelősségbiztosítás, munkahelyen bekövetkező balesetek elleni biztosítás, stb. A nagyvállalatoknak kínált ajánlatban is megtalálható az alapbiztosítás, amire aztán épülnek a nagy számban kínált kiegészítő fedezetek. A kiegészítő biztosítások, és szolgáltatások a vállalkozók széles rétegét célozzák meg, speciális ajánlataikkal. Megtalálható még, mint a legteljesebb védelmet nyújtó All Risks fedezet is. Természetesen minden vállalat, vállalkozó a maga igényeihez igazítva építheti fel saját Uniqa vagyonbiztosítását.

Természetesen ahhoz, hogy Uniqa vagyonbiztosítását megkösse, a fentieknél sokkal több információra van szüksége. Oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon, mi összegyűjtöttük mindazokat a tudni valókat, amelyek feltétlenül szükségesek egy testreszabott biztosításhoz. Szánjon rá egy kis időt, amikor otthonában, nyugodt körülmények között megismerkedjen meg ezzel a termékkel. Tudjuk jól, hogy minden igyekezet ellenére is felmerülhetnek önben kérdések olvasás közben, ezért várjuk e-mailban segítségünket kérje. Visszahívjuk önt, és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy ne csak egy nagyon jó biztosítást kössön, hanem egy nagyon olcsót is. Ismerje meg a díjszámoló kalkulátorunkban rejlő lehetőségeket. Segítségével pontos képet tud alkotni egyrészt az Uniqa vagyonbiztosítás egyes díjtételeiről, másrészt más biztosítók ugyanezen termékeinek tarifáival is összehasonlíthatja azt. Ne felejtse, hogy a biztosítás megkötéséhez sem kell elfáradnia a biztosítóhoz, mert segítségünkkel azt is gyorsan, és egyszerűen megkötheti. Reméljük, hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük.

A vagyonbiztosítások kora úgy tűnik, most jött el. A kiszámíthatatlan elemi katasztrófák, az instabil világgazdasági helyzet, és nem utolsó sorban a politikai bizonytalanság is, mind több vállalkozást, intézményt vezet arra az elhatározásra, hogy vagyonbiztosítást kössön. A vállalkozások helyzete két esetben lehet biztonságos. Egyik lehetőség, ha óriási eszközöket kötnek le, egy esetleges katasztrófa utáni helyreállításra, míg a másik lehetőség, hogy megfelelő díjazás ellenében a biztosítókra hárítják a kockázatot. Az így felszabaduló eszközöket pedig a vállalkozás likvid működésébe fektetik. A vagyonbiztosításokra is jellemző, hogy a biztosítók pontosan körülírják, hogy a biztosítás pontosan mire terjed ki, illetve milyen esetekben, mennyi kártérítést fizetnek. Jellemző az önrész vállalásának előírása, illetve a különböző biztonsági előírások betartatása. Ugyancsak szigorúan betartatják azoknak a kötelezően előírt biztonsági berendezéseknek a kiépítését, és működtetését, melyek alapfeltételei egy vagyonbiztosításnak. A biztosító is csak akkor teljesíti a ráeső kötelezettségeket, amennyiben a másik fél szintén eleget tesz a maga kötelezettségeinek. A vagyonbiztosítás szinte mindenre kiterjed, legyenek azok különféle épületek, ingóságok, eszközök, gépek, áruk, készletek, működési kockázatok, betörések, balesetek, és még lehetne folytatni.