biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Wáberer casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt két szempontból is unikum. Egyrészt, mert egyike a legfiatalabb biztosítóknak, ugyanis 2008-ban alapították, másrészt teljesen magyar tulajdonban volt a kezdetektől, napjainkig. Az alapításnál két magyar vállalkozás volt jelen, de ma már egyetlen tulajdonosa van a biztosítónak, mégpedig a Waberer’s Holding Zrt. Ennek az az előnye is megvan, hogy nem forgácsolódik szét a Társaság több tulajdonos akaratának, illetve érdekeinek hatására. A magyar tulajdon előnye a helyi igények valós ismerete, illetve a magyar vezetés. Célkitűzésük nem kisebb, mint elérni azt a méretet, amellyel Magyarország 10. legnagyobb biztosítói lehetnek. Céljuk elérésében előtérbe helyezték az ügyfelek tisztességes, odafigyelő kiszolgálást, az egyszerű, áttekinthető termékszerkezetet, és nem utolsó sorban az alacsony árfekvést. Sikereik bizonyítják az üzletpolitikájuk helyességét.


A Wáberer casco biztosítás hasonlóan más biztosítók ajánlataihoz több modulból épül fel, úgy mint alapbiztosítás, kiegészítő biztosítás, és szolgáltatások. Az alapbiztosítás kiterjed elemi kárra, töréskárra, lopásra, és végül üvegtörésre, tehát minden olyan eseményre, ami várhatóan legvalószínűbb eséllyel előfordulhat. Megtalálhatók a Wáberer casco biztosítás szolgáltatásai között is azok a kiegészítő biztosítások, melyekkel biztosítani lehet a gépjárműt, és mindent, ami benne van, sőt a balesetbiztosítás révén a gépjárművezetőt is. A kedvezmények révén pedig lehetőség van arra, hogy az ügyfél az egyik legolcsóbb kötelező biztosítást kösse meg.
 
Oldalunkon további információkat a Wáberer casco biztosításról, illetve a biztosítóról is. Éljen azzal a lehetőséggel, melyet a biztos hely biztosítási portál tud nyújtani önnek. Rövid idő alatt, nyugodt körülmények között az otthonában végrehajthatja a komplett casco biztosításkötést. Mi ön mellett vagyunk kezdettől a végéig. Amennyiben oldalunkon tájékozódott a Wáberer casco biztosításról, a felmerülő kérdéseket azonnal megválaszoljuk Önnek, Önnek annyi a feladata, hogy írjon nekünk egy email-t és mi azonnal visszahívjuk. További kihagyhatatlan szolgáltatásunk a a díjszámoló kalkulátor, mellyel ön pontosan kiszámolhatja a Wáberer casco biztosítás tarifáit, majd ezen kívül 10 másik biztosító casco árait is megállapíthatja. Ezután már csak össze kell hasonlítania őket. Ne feledje nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Alakítsa saját igényei szerint casco biztosítását. Aztán már csak annyi dolga van, hogy megkösse a szerződést, amit azonnal megtehet nálunk online módon. Ezzel nem ér véget szolgáltatásunk. Igény esetén segítünk önnek az esetleges kárügyintézésben is. Számítson ránk.

A casco biztosítás egy nem kötelezően előírt biztosítási fajta, de megkötése javasolt új gépjármű vásárlása esetén, főként, ha az finanszírozott, de ajánlott hasznát, de nagy értékű gépjárművek esetében is. Idősebb gépjárműveknél is hasznos a casco biztosítás léte, de nyilván kisebb védelmi kört igénybe véve, ami a díjazást is kedvezővé teszi. A casco díját alapvetően befolyásolják a gépjármű kora, értéke, a vezető neme, kore, illetve a vállalt önrész nagysága. Itt kell megemlítenünk, hogy az önrész vállalása kötelező, mely két módon történhet. Egyrészt fix összeget, másrészt %-os összeget meghatározva. Tudnunk kell, hogy a biztosítók káresemény esetén mindig a nagyobb összeget fogják választani.