biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon csoportos életbiztosítás és csoportos balesetbiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A cégek nem csak tevékenységi eredményeik alapján válhatnák eredményessé, de a vezetés sikerét az is mutatja, hogyan gondoskodnak alkalmazottaikról. A munkavállalókról való gondoskodásnak több módja is van, ezek közül azonban kiemelkedő jelentőségű lehet egy csoportos életbiztosítás, vagy csoportos balesetbiztosítás. Természetesen ezeket a konstrukciók bármely vállalat, klub, egyesület vagy szervezet megkötheti munkavállalói, tagjai számára. Egy csoportos – családtagokra is kiterjeszthető – biztosítással a biztosított igen nagy segítséghez juthat baj esetén, sőt az anyagi javak mellett munkaadója megbecsülését is érezheti.Online árajánlat kérés balesetbiztosításra itt!

Az Aegon csoportos életbiztosítás és csoportos balesetbiztosítás csomagjai nyilvánvalóan a munkaadó szempontjából is előnyösek, mivel egy Csoportos élet-, baleset- és betegség-biztosítási komplex szolgáltatás remek megoldás például egy olyan plusz juttatásra, mely a rendelkezéseknek megfelelő feltételekkel és igen kedvező áron köthető. E mellett fontos szempont az is, hogy a munkavállalóra és kiterjesztett módozatban családtagjaikra a cég által megkötött és fizetett csoportos élet- balesetbiztosítás díja minden esetben költségként leírható, nem beszélve arról, hogy a kockázati betegség- és élet-, balesetbiztosítások esetében nincs a munkáltatónak semmiféle adó-, vagy járulékfizetési kötelezettsége.

Az Aegon féle csoportos életbiztosítások és csoportos balesetbiztosítások széles körű választékával találkozhatunk, rugalmasan tudnak alkalmazkodni egy egy adott vállalatnál a munkavállaló által betöltött munkakörhöz, és  természetesen ennek megfelelően egyénre szabhatóak. Amennyiben szerződéskötésre kerül sor, a díjfizetést vállaló fél három -féle szolgáltatás közül választhat, melyek a betegség-biztosítási, balesetbiztosítási és kockázati életbiztosítási alapcsomagok, amik egymással tetszés szerint kombinálhatóak.

Az Aegon csoportos életbiztosítás és balesetbiztosítások minden szempontból kedvezőek a munkavállalók, tagok részére is. Egy jól megkonstruált csomag széles körű és biztos védelmet jelent munkaköre szerint bármely előfordulható veszély tekintetében, hiszen egy káresemény során a biztosító a megnevezett biztosított személy részére, illetve halálesetkor az ő által megjelölt kedvezményezett, vagy örököse részére fizeti meg a kártérítési, illetve biztosítási összeget. A munkavállaló szempontjából is előnyt jelent, hogy a kockázati csoportos biztosítások után őt sem terheli semmi nemű adófizetési kötelezettség, sőt, hitelfelvételkor vannak olyan pénzintézetek, melyek a munkáltató által a magánszemély részére megkötött csoportos kockázati életbiztosítást egy megfelelő záradékkal kiegészítve a hitelszerződést, kiegészítő hitelfedezeti biztosításként elfogadják.

Az Aegon Biztosítónál mintegy harminc -féle alapelemből állítható össze csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződés, melyek között egészen biztos, minden ügyfél megtalálja a neki mint munkaadónak és biztosítottjának is a legmegfelelőbb formákat. Egy jól összerakott konstrukció hosszú évekre biztonságot nyújt a feleknek, bármilyen különleges foglalkozás esetében is teljesen személyre alakítható legyen szó egy sportegyesületről, vagy klubról, akár különleges szakmával bíró munkavállalóról.

Az Aegon csoportos életbiztosítás, csoportos balesetbiztosítások során nyújtott biztosítási fedezetek teljes mértékben lefedik az egyénileg kötött szerződésekben vállalt és nyújtott fedezeteket, így egy kockázati csoportos biztosítás térít a biztosított személy bármilyen oknál fogva bekövetkező halála esetén, ugyan így egy csoportos baleseti biztosítás térít egy baleset, közlekedési baleset miatt bekövetkezett halál esetén. Az Aegon kockázatviselése szintén kiterjed balesetből eredő keresőképtelenségre, ebben az esetben számítani lehet egy egy összegben kifizetett térítésre az esetleges kórházi ápolási költségek, baleseti műtétek vonatkozásában, és teljes vagy részleges közlekedési balesetből eredő maradandó rokkantság tekintetében, ugyan úgy, mint balesetből eredő keresőképtelenség idején, amikor szintén szerződés szerint napi, vagy egyösszegű térítést fizetnek. A fedezet vonatkozik égési sérülésekre, csonttörésre, mely kockázatviselés természetesen a biztosított munkakörének megfelelően kiterjeszthető, kombinálható.

Az Aegon munkahelyi csoportos balesetbiztosítások kiterjednek a közlekedési- vagy más munkaköri balesetből eredő maradandó rokkantságra – teljes vagy részleges; lineáris vagy progresszív szolgáltatás formájában, közlekedési balesetből eredő halálesetre, balesetből eredő halálesetre, csonttörésre, csontrepedésre, égési sérülésekre, balesetből fakadó keresőképtelenségre napi-, illetve egyösszegű térítéssel, valamint baleseti műtétekre vonatkozó térítésre.

Az Aegon csoportos betegségbiztosítások köre nagyon sokrétű, és mivel teljes egészében adó- és járulékmentesen köthetők a munkavállaló részére, ezért igen népszerűek is. Ebben a körben a kockázatviselés kiterjeszthető bármilyen okból szükségessé váló kórházi ápolásra szóló napi vagy egyösszegű térítésre, teljes munkaképtelenségre, teljes-, vagy részleges rokkantságra, de a biztosítási szolgáltatás kiterjeszthető keresőképtelenségre, műtétekre, akár gyermekszületésre, vagy kritikus betegségekre szólóan is. Az Aegon csoportos balesetbiztosítás kiegészíthető a Gyermek kiegészítő modullal, amely abban az esetben, hogyha a biztosított személynek vannak kiskorú gyermekei, sokszoros térítési kifizetést vállal.