biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon GyógyForrás Egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon GyógyForrás Egészségbiztosítás egy kitűnő konstrukció, mely arra az esetre biztosít fedezetet, ha kórházi ellátásban kell részesülnünk. Már önmagában egy betegség rengeteg kellemetlenséggel jár, az anyagi kiadásokról, orvosi kezelési költségekről és a gyógyszerekről nem is beszélve. Az Aegon Biztosító gondol ezekre az élethelyzetekre is, célzott szolgáltatása kiterjed az ápolás és a rehabilitáció költségeire egyaránt.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Ez egy olyan átfogó konstrukció, melyet amennyiben a család kereső fenntartójára megkötnek, bármi baj esetén anyagi védelemmel számolhat az egész család. A GyógyForrás Egészségbiztosítás elemei egyénre szabottan választhatók ki, és természetesen az összeállított csomagnak és a megfizetett díjnak megfelelő széles körű, azonnali kártérítésre számíthat az ügyfél, mellyel megoldódik a betegség, táppénz idején felmerülő anyagi probléma.

Az Aegon GyógyForrás Egészségbiztosításra folyamatos díjfizetéssel lehet szerződést kötni, így 5 és 25 év közötti időtartamra szerződhetnek azon személyek, akik betöltötték a 16. életévüket és még nem töltötték be a 70. életévüket, lejáratkor pedig maximum 75 évesek lesznek. Az alapszolgáltatás igen sok kiegészítővel kombinálható, tehető még értékesebbé, többek között halálesetre fizető életbiztosítással lehet kombinálni. A biztosítás értékkövető, így az inflációhoz igazodva évente megtörténik a felülvizsgálat.

Az Aegon GyógyForrás Egészségbiztosítás keretében a társaság kockázatviselése kiterjed kritikus betegségekre, mint koszorúérműtét, szívinfarktus, daganatos megbetegedések, sőt ilyen esetekben amennyiben műtéti beavatkozásra kerül sor, az adott szerződés értelmében a konkrét kezelési, ápolási költségen felül a biztosítási összeg többszöröse is kifizetésre kerülhet, A csomag fedezetet nyújt teljes munkaképtelenség bekövetkezésekor, valamint műtétek során – függetlenül azok súlyosságától -  a kórházi ápolás idején szükségessé váló napi, kisebb kiadások tekintetében is. Amennyiben a biztosított kórházi ápolásra szorul, a GyógyForrás Egészségbiztosítás szerződéssel a biztosító a kórházban töltött negyedik naptól napi térítési díjat fizet.