biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon társasház biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt Magyarország egyik vezető biztosítója. Termékei minden igényt kielégítenek, mind lakossági, mind vállalkozási területen. Tulajdonosa az Aegon Hungary Holding, mely több lépcsőben szerezte meg a Társaság 100%-os tulajdonát. Sikereik mögött megtalálható a több évtizedes tapasztalat, a széles termékkínálat, a személyre szabható, rugalmas szolgáltatások, a kitűnően felépített értékesítési hálózat, a kárrendezések gyorsasága, és nem utolsó sorban a professzionális technikai háttér. Élen járnak az új termékek bevezetésében. Igényesen kidolgozott termékeiknek köszönhetően a lakásbiztosítási piacon vezető helyen vannak. Tisztában vannak vele, hogy egy biztosító sosem állhat le a fejlesztéssel, a színvonal javításával, mert ellenben hamar komoly piaci veszteséget kénytelen elkönyvelni.

Társasház biztosítási árajánlat kérésért kattintson ide!

Az Aegon társasház biztosítás fejlesztésénél többek között az volt a cél, hogy a biztosítás védelme kiterjedjen a padlástól a pincéig mindenre. Ez alatt lehet érteni a nem közösségi tulajdonban lévő ingóságot is, illetve épületrészeket is, melyekre szintén kiterjeszthető az biztosítás hatálya. Így lényegében egy biztosítást kell fizetni a közösségnek, mely ráadásul fizethető a közös költségből is. Természetesen a kör még tovább bővíthető a különböző kiegészítő, és speciális biztosításokkal. Külön szolgáltatásként hozzá lehet kapcsolni a társasház biztosításhoz a Lakásdoktor nevű extra szolgáltatást. A fentiek alapján látható, hogy az Aegon társasház biztosítás teljes védelmet biztosíthat a lakóközösségnek, illetve annak minden tulajdonának.

Mielőtt megköti biztosítását forduljon szakemberhez, mert nélkülük gyakran előfordul, hogy az ember elmegy lehetőségek mellet, melyek felhasználása esetén nem csak olcsóbb lenne a biztosítása, hanem teljesebb is. Ez igaz olyan esetben is mikor egy közösség tulajdonának védelméről van szó, sőt itt még inkább, hiszen jóval nagyobb érték védelméről van szó, mint egy magántulajdon esetében. Azért hoztuk létre a biztos hely biztosítási portált, hogy ön minden segítséget megkapjon a legjobb társasház biztosítás megkötéséhez. Egy jó biztosítás szó szerint aranyat ér. Gyakran ez akkor derül ki igazán, ha történik valami. Ne bízza a véletlenre. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunk segítségét, és pontosan meg fogta tudni állapítani a társasház biztosítás várható tarifáját, plusz össze tudja hasonlítani más biztosítók hasonló termékeinek díjszabásával. Amennyiben pedig döntésre jutott, nálunk azonnal online meg is kötheti szerződését. Kérdése van? Megválaszoljuk. Segítségre van szüksége? Mi segítünk önnek. Gondjai vannak az ügyintézéssel? Ránk akkor is számíthat.

Mi is az a társasház biztosítás? Olyan nagy értékű tulajdont von védelem alá, melyek általánosságban, közös tulajdonban, illetve használatban vannak. Megvédése az egész közösség feladata, és érdeke, amiért a kockázatot átvállaló biztosító által felszámított költséget is közösen kell fizetni, többnyire a közös költségből. A fentiekből egyértelműen kitűnik, hogy ez a biztosítás fajta lakóközösségek szól, legyen az társasház, vagy lakásszövetkezet. Előnye a közös ügyintézés, és szükség esetén a kárrendezés. Jellemző, hogy a társasházi biztosításoknál külön kedvezményt adnak a díjból, ami a kötés volumenének nagyságából következik.