biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz babaváró életprogramok, életbiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Babaváró életprogramok, életbiztosítások mindenki számára elérhetőek könnyedén, korra való tekintet nélkül, valamint ezen szolgáltatásoknak nem feltétele semmilyen egészségügyi nyilatkozat kitöltése és a szerződést nem előzi meg semmiféle kockázati bírálat. Az egyetlen kikötés, hogy az Allianz Babaváró Életprogramra csakis a babavárás nyolcadik hete előtt lehet szerződést kötni. A konstrukció Babaváró fedezeti részének összes díját a biztosító három év alatt vonja le, ezt követően a biztosítási díj egészen minimálisra csökken. Amennyiben ikrek születnek, a fedezet automatikusan díj- és költségváltozás nélkül minden gyermekre kiterjed.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Amíg fiatal az ember, addig csak elvétve jut eszébe, hogy mi lesz majd, ha felnőttként saját életet él, saját családja lesz, hogy is alakul majd, ha neki kell másokról gondoskodnia. Különösen nagy odafigyelést és körültekintő gondosságot igényel egy kisbaba érkezése érzelmi és anyagi szempontból egyaránt. A Babaváró program remek lehetőséget kínál erre, mert ezzel fel lehet készülni váratlan eseményekre is és ezzel együtt a család anyagi körülményeit stabilizálni lehet.

Az Allianz Babaváró életprogramok, életbiztosítások nem csak előre nem látható eseményekre nyújtanak fedezetet, de kiváló hosszú távú megtakarításként is működnek. Ebbe a csomagba ugyanis hozamfigyelő szolgáltatás is tartozik, azon felül piaci viszonylatban az egyik legjobb költségvonzatú módozat. A választható modulok rendszere abszolút világosan értelmezhető, ráadásul minden külön díj nélkül átválthatók, variálhatók. A befektetési lehetőségek, a portfólió alakításai is széleskörűek, 15+6 eszközlapban osztható szét a befizetett összeg, ráadásul kétfajta devizanem közül lehet választani.

A programon belül akár rövidebb, akár hosszabb távú befektetés is lehetséges, a rövidebb időt választva egy kamatadó mentességgel járó biztosítási szolgáltatáshoz jut az ügyfél a születés időpontjára időzítve azt. Ez a módozat remekül szolgálhat a születés körüli hirtelen jött költségek kiegészítésére, illetve azok kiváltására. Az időzített befektetési összeg jócskán meg is növelhető, amennyiben a szerződés tartama alatt az ügyfél kisebb – nagyobb rendkívüli, vagy eseti befizetéseket tud tenni.

A program természetesen a szülők biztonságát is szavatolja, 9 olyan fedezet közül lehet válogatni, melyek fiatalabb korban előforduló balesetbiztosítási fedezetet nyújtanak, majd a későbbiekben kiegészíthető a szerződés életbiztosítással és egészségbiztosítással tetszés szerint. A modulok között található olyan kiegészítés, mely utasbiztosításként működik az egész családra kiterjeszthetően. A szolgáltatás remekül igazítható a különböző életkori helyzetekhez, a díjak kockázatarányosan alkalmazkodnak az ügyfelek korára jellemző anyagi helyzethez és a a biztosítási fedezet bár mikor tetszés szerint változtatható, kibővíthető.

Az Allianz babaváró életprogramokkal, életbiztosításokkal teljes körű védelmet biztosíthat gyermekeinek, ezzel együtt egész családjának. A szolgáltatás biztosít egy egyszeri kifizetést abban az esetben, ha a kisgyermek születése előtt megállapított– akár már magzati korban -, vagy veleszületett rendellenesség merül fel, ilyenkor a biztosítási összeg nagyságát az eset súlyossága befolyásolja. Egy sajnálatos váratlan tragédia – magzati halál, vagy a megszületett kisgyermek halála két éves korig – bekövetkeztekor e program keretében a biztosító támogatást nyújt a családnak.

Igen kedvező feltétel a babaváró program szerződései terén az a tény,hogy akár a biztosítási modulok szempontjából, akár befektetési szempontból nincs az ügyfélre nézve egy visszafordíthatatlan elkötelezettség, hiszen a biztosítási csomag és a befektetés portfóliója egyformán akár mikor módosítható, változtatható. Épp ez az oka annak, hogy a program maximálisan versenyképes és a piacon található hasonló termékek között is az egyik legrugalmasabb konstrukció. Ráadásul, amikor úgy dönt, hogy pénzét egy másik eszközalapba szeretné áttenni, ennek semmiféle külön költségvonzata nincs.

Az Allianz babaváró életprogramokba már akkor ajánlatos beszállni, amikor még csak a családtervezés szakaszában járnak a fiatal szülők. Ennek nagy előnye lehet, hogy egy jó befektetéssel kombinált életbiztosítás megkötésével, hosszabb időn keresztül igen szép összeget lehet összespórolni, melyet szerencsés esetben, amikor menet közben nem válik szükségessé a pénz felhasználása, akár a gyermekek taníttatására, életben való elindítására is fel lehet használni.

A szerződés aláírásától kezdve remek szolgáltatásokra jogosult az ügyfél, így az orvosi asszisztencia szolgáltatás, melynek keretében szakorvosok akár interneten, akár telefonon készséggel válaszolnak kérdéseikre, tanácsadást is biztosítanak. A kérdések irányulhatnak egészségmegőrzésre, leletek, zárójelentések „lefordítására”, magyarázatára, de ellátnak mindenkit életmód-, életvezetési tanácsokkal is. Fel lehet tenni kérdéseket gyógyszerekkel kapcsolatosan, gyógykezelésekre vonatkozóan, tehát betegséggel és egészséggel összefüggő minden kérdésére választ kaphat. Az asszisztencia szolgáltatásban információ kérhető az egészségügyi intézményekről, ügyeletekről és gyógyszertárakról is a nyitva tartást, elérhetőséget illetően.

Weboldalunkra ellátogatva minden fontos információt elolvashat az Allianz babaváró programokra és életbiztosításokra vonatkozóan, részletes tájékoztatást adunk a szolgáltatásról a biztosítási és befektetési modulokra nézve egyaránt.