biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz vállalkozás védelem 2.0

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Kiváló megoldás cége biztonságának megteremtésére az Allianz vállalkozásvédelem 2.0. módozat. Ezzel a konstrukcióval azok a vállalkozások élhetnek, melyek árbevétele évente nem több egy milliárd forintnál és e mellett a cég össz vagyona nem több ötszáz millió forintnál. A fedezetek a társaság több évtizedes tapasztalatai alapján kerültek összeállításra, kimondottan úgy, hogy az egy vállalkozás esetében felmerülő minden biztosítási kockázatot lefedjenek.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

Az Allianz vállalkozás védelem 2.0. csomagban egyaránt találunk fedezetet a cég eszközeire vonatkozóan, valamint a termék magában foglalja azon szakmai felelősségbiztosításokat, melyekkel a biztosítási szerződés átvállalja a másoknak okozott károk megtérítését, sőt ezen felül a vállalkozás dolgozóit érő munkahelyi balesetből adódó káreseményekre is ki lehet a szerződést terjeszteni. A kiegészítők között található az Allianz Kulcsember program elnevezésű termék, a csoportos személybiztosítás, valamint az élet- és balesetbiztosítás is.

Az Allianz vállalkozás védelem 2.0. Basic csomag fedezete kiterjed természeti- és tűz okozta elemi károk biztosítására, mint villámcsapás, üvegtörés, földrengés. A Flexi csomag kockázati elemei a Basic modul tartalmán felül kiterjednek elektronikus berendezések biztosítására, rablás-, vandalizmus, vagy betöréses lopásnyomán keletkezett károk megtérítésére, de benne foglaltatik az általános, illetve munkáltatói felelősségbiztosítás is.

Az Allianz vállalkozás védelem 2.0. Maxi csomagjával már teljes körű védelmet nyerhet vállalkozására nézve. Amennyiben a Flexi csomagból minimum egy modult megköt, ahhoz a következő biztosításokat választhatja még: üzemszünet biztosítás, belföldi szállítmánybiztosítás, géptörés esetére vonatkozó védelem, környezetszennyezési-, szolgáltatási-, valamint termékfelelősség biztosítás.

Az Extra csomag adott szakmákra vonatkozóan nyújt fedezetet, ezek a modulok pedig tetszés szerint akár önmagukban önálló biztosításként, akár a csomag részeként is köthetők. Ide tartozik az Egészségügyi szolgáltatók felelősségbiztosítása, a Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása, a BÁF - Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás és a CMR - Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás, az Állatorvosok felelősségbiztosítása, a Személy- és vagyonvédelmi, valamint magánnyomozói felelősségbiztosítás, a Díj ellenében végzett személytaxi-szolgáltatás kezesi biztosítása, Gépjárműszervizek felelősségbiztosítása, Igazságügyi szakértők-,  Könyvelők szakmai felelősségbiztosításai, a tervezői felelősségbiztosítás, Gépjármű-eredetiségvizsgálók felelősségbiztosítása, Rendezvényszervezők-, Hivatalos közbeszerzési tanácsadók felelősségbiztosítása és a Gyakorlati képzést szervezők felelősségbiztosítása.

Igen előnyös módozat a vállalkozásokra nézve az Allianz vállalkozás védelem 2.0. konstrukció, hiszen szinte kivétel nélkül bármely cég részére összeállítható olyan csomag, amellyel biztonságos fedezethez jut. A szolgáltatás tartalma cégekre szabható, rugalmasan állítható össze, és nem utolsó sorban nagy előnye, hogy egy szerződésen belül juthatnak vagyonbiztosítással együtt tevékenységi körüknek megfelelő felelősségbiztosításhoz is. Természetesen a kezesi-, a szakmai- és a fuvarozói felelősségbiztosításokra önállóan is lehet szerződést kötni.

Amikor a vállalkozás vezetője az Extra csomag mellett dönt, ebben az esetben a kezesi-, illetve a fuvarozói felelősségbiztosítások mindig külön kötvényeken szerepelnek, melyk így önálló modulokként remekül kezelhetők, ezekre ugyanis gyakrabban szükség lehet különféle hatóságok felé történő igazolásokhoz.

Az Allianz vállalkozás védelem 2.0. biztosítás oldalunkon keresztül egyszerűen és szinte azonnal megköthető, interneten keresztül, akár irodájából irányítva az eseményeket. Amint küld részünkre egy alkuszi megbízást és sikerült összeállítani a vállalkozásának legkedvezőbb szolgáltatási csomagot, mi már intézzük is a szerződéskötést.