biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa egészségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt neve hazánkban is egyre ismertebb, ami nem véletlen, hiszen jogelődjei révén 1990 óta jelen van a magyar biztosítási piacon. Az Uniqa Group 2003-ban szereztem a társaságot, amely addig AXA-Colonia Biztosító Rt néven futott és az AXA tulajdonában volt. Az Uniqa Group Európa 20 országában, több mint 40 társasággal van jelen. Ennek az erős háttérnek köszönhetően mára az Uniqa Biztosító Magyarország 6. legnagyobb biztosítója. Az erőteljes fejlődés köszönhető az ügyfélközpontú üzletpolitikának, a széles termékkínálat, a jól megszervezett értékesítési hálózatnak is. A társaság az utóbbi években több díjat is nyert. Kompozit biztosítóként a társadalom minden rétegét el tudja érni termékeivel, szolgáltatásaival. Ismertségében fontos szerepet játszik társadalmi szerepvállalásuk is.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Az Uniqa egészségbiztosítás komoly segítséget jelent akkor, ha az ember betegség miatt több problémával is szembesülni kénytelen. Ilyen esetekben fontos, hogy a gyógyulásra tudjunk koncentrálni, és minden segítséget megkapjunk ennek eléréséhez. Az Uniqa egészségbiztosítás ebben maximálisan partnerünk. A szolgáltatás kiterjed többek között kórházi kezelésre, az olyan betegségek diagnosztizálása esetére, amelyek alapvetően változtatják meg az életünket, műtéti költségek fedezésére, és ami szintén nagy fontossággal bír a kieső jövedelem pótlására. Nagyon kedvező szolgáltatása a biztosítónak, hogy az preventív jellegű szűrések, diagnosztikai szolgáltatások, illetve a gyógykezelések elvégzésére olyan egészségügyi szolgáltatóval kötött megállapodást, amely önmaga is garanciát jelent a nagyon magas szintű orvosi ellátásra nézve. Ez az egészségügyi szolgáltató a Medicover, mely nem szolgáltatásai az egész országban elérhetők. Szintén a magas szintű szolgáltatást biztosítja a nap 24 órájában hívható orvosi infovonal, ahol azonnali segítséget, illetve tanácsot, információt kaphat több, az egészséggel összefüggő dologban is, mint például életmóddal, egészségünk megőrzésével összefüggő dolgokról, gyógyszerekről, ügyeletekről, és még lehetne folytatni. Meg kell még említeni egy szolgáltatást, amely rendkívül exkluzív, mégpedig a második orvosi szakvélemény szolgáltatást, mely elsősorban nagy haszonnal a nagyon komoly betegségekkel kapcsolatosan jelenthet óriási segítséget. A fentiek alapján láthatjuk, hogy az Uniqa egészségbiztosítás minden terhet átvesz az ez ember válláról, illetve minden segítséget megad ahhoz, hogy az ember nyugodtan koncentrálhasson magára a gyógyulásra.

Mi a biztoshely portál dolgozói tudjuk, hogy néha nem könnyű egy olyan biztosítást megkötni, amely nem csak lefedi az ember igényeit, hanem kedvező az ára is. Portálunkon ehhez a döntéshez igyekszünk megadni minden segítséget önnek. Bővebben informálódhat az Uniqa egészségbiztosítás komplett szolgáltatásairól, a szerződéskötés feltételeiről, kizáró tényezőkről, díjazásról, stb. Vegye igénybe díjszámoló kalkulátorunkat, mert azzal egyszerűen megállapíthatja a kiválasztott szolgáltatás díjazását, illetve nem utolsó sorban összevetheti azokat más biztosítók egészségbiztosításainak tarifáival. Mindezt kényelmesen az otthonában megteheti. Ha ezen felül még kérdése van, akkor jelezze ezt egy emailban, és mi visszahívjuk önt, és megválaszoljuk azt. Mindenben a segítségére leszünk a kezdetektől a végéig, sőt még azon is túl. Kösse meg nálunk szerződését is. Legyen a partnerünk, hogy szolgálhassuk az ön érdekeit. Várjuk jelentkezését.

Az egészségbiztosítás alapvető feladata az, hogy segítse az embert azokban az esetekben, amikor az egészségével összefüggő problémával néz szembe. A legfontosabb segítséget 2 nagy területen jelent. Az első, hogy fedezetet ad azokra az egészségügyi szolgáltatásokra, melyek a betegséggel összefüggnek, és mint köztudott nagyon komoly összegeket emésztenek fel. A másik nagyon fontos terület pedig, egy elhúzódó betegség esetén kieső jövedelem pótlása. Meg kell még említenünk a megelőzésben betöltött fontos szerepét is, hiszen erősen támogatják a prevenciós jellegű szűrések rendszeres elvégeztetését. Segítségével nem csak a nagyobb jövedelemmel rendelkező kevesek juthatnak hozzá olyan nagyon magas szintű szolgáltatásokhoz, melyet rendszerint a magán egészségügyi szolgáltatók nyújtanak, hanem a kisebb jövedelemmel rendelkezők is. Természetesen ezeken felül számtalan egyéb hasznos szolgáltatást is nyújtanak ezek a biztosítások a választott csomagtól függően.