biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Uniqa Biztosító Zrt jogelődjei révén régi szereplője a magyar piacnak. Kompozit biztosítóként jelen van a biztosítási piac minden szegmensében. Tulajdonosa az osztrák Uniqa Group, amely saját hazájában az egyik legismertebb biztosító. Az anyacég közvetlen segítségének, a hazai szakember gárda kitűnő helyismeretének, és az innovatív termékfejlesztésnek köszönhetően az Uniqa Biztosító dinamikus fejlődési pályán haladva ma már a 6. legnagyobb árbevételű biztosító hazánkban. Kimondottan jól teljesít a társaság az unit-linked életbiztosítások területén, melynek eszközalapjai 2011-ben több kategóriában is első helyen végeztek a Money Moon Best Choice rangsorában. Minőségi termékekkel, ügyfélbarát szolgáltatásokkal lépnek ki az ügyfelek felé. Sokat segít az ügyfelek elérésében, illetve a termékek elérhetőségében a jól kiépített országos értékesítési hálózat.
   
Az Uniqa életbiztosítások nagy választékban állnak az ügyfelek rendelkezésére. Befektetési egységhez kötött termékeiknél előtérben a betéteknél nagyobb hozam, illetve ezzel összefüggően a befektetési szakemberek közreműködése áll, melyek eredményeként nagyobb mértékű anyagi biztonság teremthető. A kockázati életbiztosítás alapvető jellemzője, a kötött időtartam, a csak az ügyfél halála esetén való kifizetés, kedvező díjszabás, és a választható díjfizetési mód. A klasszikus életbiztosítási termékeknél az alaptermékek a megtakarítás kezelésére koncentrálnak, a biztosítási összeget, mely a nyereséggel természetesen növelve van, a lejáratkor fizetik ki. A biztosítás tartama választható, modulszerű felépítése révén személyre szabható, és nem utolsósorban kiegészítő biztosítások széles választékával lehet növelni a termékek kínálta védelmet. Természetesen a fentieken kívül számtalan kedvezménnyel, akcióval állnak ügyfeleik szolgálatára.

Azt, hogy melyek is ezek a kedvezménye az Uniqa életbiztosítás termékeinél azt megtudhatja honlapunkon, a biztos hely biztosítási portálon. Ennél azonban sokkal tágasabbak a honlapunkon elérhető szolgáltatások. Szinte mindent megtalálhat segítségével a biztosító társaságokról, a különböző biztosításokról, jogszabályokról, és még lehetne folytatni. Külön ajánljuk az egyik leggyakorlatiasabb szolgáltatásunkat a díjszámoló kalkulátorunkat, melynek segítségével ön is könnyen kiszámíthatja a kiválasztott Uniqa életbiztosítás tarifáját, sőt arra is van lehetősége, hogy azt összenézze más társaságok életbiztosítási ajánlatainak árazásával. Kösse is meg nálunk a szerződését, mert arra is van lehetőség. Mi végig ön mellett vagyunk az érdeklődéstől egészen a szerződés megkötéséig. Forduljon hozzánk tanácsért is. Elég egy email és mi visszahívjuk önt. Vegye igénybe szolgáltatásainkat. Várjuk jelentkezését.

Egy ember életében sok fontos dolog van, de egyértelműen a legfontosabb az élete, az egészsége, illetve a családja. Ahhoz, hogy az ezeket érő káresemények következményeit kivédje elengedhetetlen az életbiztosítás kötése. Nyilván magát a halált, vagy balesetet, illetve betegséget nem tudja megakadályozni a biztosítás, de negatív anyagi, életszínvonalbeli hatásaikat tudja semlegesíteni, illetve csökkenteni. Mivel minden korosztálynak másak a feladatai, az adott életszakaszban, azért az életbiztosítások is speciálisan azok igényeihez lettek kifejlesztve. Jellemzően az életbiztosítások több csoportba oszthatók felépítésük szerint is, illetve összeállításuk, tartamuk választható, az alapszolgáltatásokhoz pedig kiegészítő biztosítások kapcsolhatók. Az életbiztosítások az előrelátó és gondoskodó ember eszközei.