biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Start nyugdíjbiztosítás - Termékismertető, árajánlat kérés!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A jelenlegi gazdasági viszonyok mellett hiába dolgozunk le 30 – 40 évet, egyáltalán nem biztosított az anyagi szempontból nyugodt öregségünk. Semmi garancia nincs arra, hogy nem tolódik ki még jobban a nyugdíjkorhatár, arra pedig főleg nem, hogy a nyugdíj összege a közel jövőben emelkedő tendenciát mutasson.

Nyugdíjbiztosítás árajánlat kérés online

Előrelátóan kell tehát gondolkodni és saját magunknak gondoskodni nyugdíjas éveinkről, hiszen az egyetlen jó megoldás egy kifizetődő, hosszabb távú megtakarítás, mellyel a majdani öregségi nyugdíjunkat némileg ki tudjuk egészíteni. Erre kínál remek lehetőséget az Aegon Start Nyugdíjbiztosítás, az öngondoskodás kiváló formája, mert ezzel havi rendszeresen befizetett megtakarítási összeg mellett akár 25 éven keresztül takarékoskodva már igen szép summát gyűjthetünk nyugdíjunk pótlására. A konstrukció megfelelően igazítható az életkorhoz, vagyis a nyugdíjjogosultságot elérő időszakig egyénre szabott tartalommal fenntartható a biztostíás.

Az Aegon Start Nyugdíjbiztosítással ellensúlyozhatjuk azt a valószínűsíthető rossz helyzetet, melyben  abszolút bizonytalanság mutatkozik a nyugdíjak jövőbeni kifizetésére, hiszen a rendszer változása sem hozta meg a várt eredményt, sőt az öregedő társadalmunkban egyre kevesebb az aktív munkavállalók száma, ez pedig csökkenti a már nyugdíjas korúak „eltartásához” szükséges anyagi bázist.

Nagy előnye az Aegon Start Nyugdíjbiztosítás szolgáltatásnak, hogy ez nem csak egy egyszerű életbiztosítási csomag, hanem egy befektetési egységekhez kötött konstrukció, ami azt jelenti, hogy amennyiben a szerződés fennállása alatt a biztosított meghal, a kedvezményezett, illetve az örökös részére a biztosítási pénzalap aktuális értéke kerül kifizetésre, ha pedig a haláleset balaesetből adódóan következik be, abban az esetben e felett még balesetbiztosítási összeget is fizet a biztosító.

Természetesen a legjobb formáció, amikor a biztosított személy még életében élvezheti az Aegon Start Nyugdíjbiztosítás kínálta anyagi biztonságot, ugyanis mindenki maga választhatja meg, hogy a szerződés fennállása során felhalmozott összeget lejárat után hogyan és mire kívánja felhasználni.

Az Aegon Start Nyugdíjbiztosítást 16 és 65 éves kor között lehetséges megkötni, a 10 és 25 év közötti futamidőt bár mikor lehet módosítani mindkét irányban és a biztosítás tartalmát, tehát a végső konstrukciót az ügyfél saját maga állíthatja össze. A majdani felvételkor rendelkezésünkre álló összeget számos kiegészítővel lehet növelni, sőt a szerződés ideje alatt bármikor eszközölhetünk extra befizetést is. Amikor a biztosítás már több mint öt éve folyamatos, az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy átmeneti nehézségekre való hivatkozással megegyezett időre a díjfizetést szüneteltethesse, ezen kívül nagy könnyebbséget jelenthet, hogy az extra befizetéseket a biztosítási évfordulót követően költségvonzatok nélkül vissza lehet vásárolni.

Az Aegon Start Nyugdíjbiztosítás egymillió forintos fedezetet garantál baleset, haláleset során, de e mellé szabadon választhatóan és kockázati tényezőktül függően az ügyfél akár tíz millió forint összegű kockázati életbiztosítást is választhat kiegészítőként. A Start Nyugdíjbiztosítást minden esetben előre megszabott időtartamra lehet kötni, ezért bizonyos mértékben előre kiszámítható, hogy lejáratkor mekkora összeg birtokába kerülhet. Aki viszint a szerződés lejáratakor nem kívánja még a befektetett pénzét felhasználni, annak a szolgáltatás keretében módja van azt meghosszabbítani.

Ez a fajta nyugdíjbiztosítás nagy megnyugvást adhat az évek során, hisz a lejáratkor rendelkezésre álló összeg nagyságára nincs hatással semmilyen demográfiai tényező, az ügyfél önmaga alakíthatta ki a biztosítási konstrukciót előre meghatározva ezzel, hogy nyugdíját mekkora összeggel egészíthesse ki, és nem utolsó sorban igen előnyös vonzata, hogy lehetőség van egy nagyobb mértékű takarékosságra úgy, hogy közben garantált életbiztosítási védelemmel is rendelkezünk.