biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kisvállalkozói biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

kisvallalkozoi_biztositas.jpgEgy vállalkozás biztosítása manapság legalább akkora jelentőséggel bír, mint egy lakásbiztosítás, vagy egyéni vagyonbiztosítás. A kisvállalkozások számára igen sokféle lehetőséget kínálnak a társaságok, hogy nehezen megszerzett javaikat, vagyontárgyaikat fedezet alá vonhassák. A kisvállalkozói biztosítás kockázatviselése kiterjed az olyan váratlan eseményekre, mint például a kényszerüzemeltetési szünet, de természetesen az elemi károk esetére is védelmet biztosít. Az ilyen káreseményekből adódó felelősségi, valamint anyagi károk fedezetéül szolgál ez a módozat. Egy ilyen esemény igen kellemetlen helyzetbe hozhatja a vállalkozást, hiszen egy előre nem tervezett – nem is kismértékű – kiadás rossz helyzetbe sodorhatja a céget, akár az anyagi biztonság, a meglévő esetleges tartalék is odalehet. A konstrukcióval biztosíthatók a kisvállalkozások eszközei, vagyontárgyai, készletei, ez a megoldás pedig garanciát jelenthet a működés folyamatosságára.

Kisvállalkozói biztosítás azoknak a vállalkozásoknak nyújt kellő fedezetet, melyek vagyonának értéke, illetve árbevétele nem haladja meg a kétszáz millió forintot, de a biztonság mellett még mint vállalkozói hitel biztosíték is működhet úgy, hogy a hitel biztosítékaként felajánlásra kerülő vagyontárgyakra is vonatkozik a biztosító kockázatviselése.

Vagyonbiztosítás árajánlat kérés online

Természetesen más-más társaságok eltérő feltételekkel kínálják a kisvállalkozói biztosítást, épp ezért akkor lehet a legmegfelelőbb módozatot kiválasztani, ha oldalunkon keresztül a kalkulátor igénybevételével megtekinti az összes ajánlatot, a biztosítók által kínált modulokat és szerződéses feltételeket. Az alapbiztosítások között azonban nincsenek nagy különbségek, általánosságban a biztosítási fedezet vonatkozik a kisvállalkozás vagyonában keletkező károk megtérítésére, hogyha  azok például üvegtörés-, földmozgás, elemi kár, víz-, vihar-, tűz-, elektromos kár nyomán keletkeznek, vagy a kisvállalkozás részéről okozott tárgyrongálódás, esetleg személyi sérülés  során lép fel. Mindezek mellett lefedi a kisvállalkozás által foglalkoztatott dolgozókat érő munkahelyi baleseti károk megtérítését is, amennyiben az a vállalkozás felelősségi körébe tartozóan történik.

A kisvállalkozói biztosítás alapmodulja sokféle kiegészítővel tehető teljes körűvé, mint az irodai használatú elektromos – elektronikus berendezések védelme, rablás, illetve rongálás, betöréses lopás elleni védelem, sőt, a munkavállalók helytelen kezelési műveleteiből eredő károkra, üzemszünet, rövidzárlat esetére is kiterjeszthető. Az előrelátó vállalkozók gyakran élnek a remek lehetőséggel és olyan termék felelősségbiztosítással bővítik ki az alapcsomagot, melynek birtokában a biztosító kártérítést fizet az alapban biztosítás alá vont akár saját, akár idegen tulajdonú vagyontárgyak szállítása során bekövetkező káresetekre adódjon az elemi károkból, közlekedési balesetből, vagy netán lopásból, de létezik olyan fajta kiegészítő is, melynek kockázatviselése a kisvállalkozás által előállított és forgalmazott termék hibás volta miatti károkra vonatkozik.

Ha a kisvállalkozói biztosítást olyan ügyfél köti meg, aki bérleményben működteti cégét, igénybe vehet egy bérlői felelősség kiegészítő biztosítást, amivel a bérleményben keletkező gőz-, vezetékes víz kiömlése, víz-, vihar-, tűz-, elemi károk, okozta káreseményekre tekintettel nyerhető biztosítási fedezet. Ez igen nagy jelentőségű konstrukció, mivel a kisvállalkozás bérbevételkor saját maga felel a bérlemény állapotáért.

Amennyiben oldalunkon keresztül bármely biztosító által kínált kisvállalkozói biztosítás mellett teszi le voksát, mi minden adminisztrációs teendőt átvállalunk, nincs szükség egyébre, csak egy alkuszi megbízásra felénk. A kötvényhez internetes kötéssel, egyszerűen és nagyon hamar hozzájuthat a legkedvezőbb csomaghoz. A kötés egyáltalán nem körülményes, a legtöbb esetben a társaságok nem ragaszkodnak a vállalkozás helyszínének állapotfelméréséhez, az ország bármely részén köthető, nincsenek helyi korlátozások. Az igényelt szolgáltatást maga az ügyfél állíthatja össze tetszés szerint, mert az alapcsomag mellé bármely fajta kiegészítő hozzárendelhető. Ezen kívül nagyon kedvező feltétel, hogy a kisvállalkozói biztosítások értékállóak, automatikusan követik az infláció értékét, minden évben megújul a szerződés, sőt ezeken felül sok kedvezmény igénybevételére is van mód. Sokat lehet spórolni például a díjfizetés módjának és gyakoriságának megválasztásával, de maga az online kötés is már némi engedménnyel jár.